I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Target sprint – Ajredin Ajeti treći na Budakeszi Kupu u Budimpešti

Target Sprint takmičenje „Budakeszi Cup“ održano je proteklog vikenda u organizaciji kluba Vašaš i mađarskog biatlonskog saveza.

Ajredin Ajeti je osvojio treće mesto na Budakeszi Kupu u Mađarskoj

Sastav tima Srbije činili su SK „Biatlon“ iz Novog Sada i SBU „Borac“ iz Zrenjanina. Ovo je prvo takmičenje nakon pauze zbog pandemije virusa COVID – a 19 i ujedno prvo učešće srpskih takmičara van granica Srbije u 2020. godini. Takmičar SBU „Borac“ Ajredin Ajeti u kategoriji seniora zauzeo je 3. mesto.

– Rezultat je dobar, s obzirom da je bio kratak vremenski period priprema za ovo takmičenje i nemogućnost prenošenja puške preko granice, zbog birokratije. Mađarski tim „Cel Tudat SE“ iz Segedina pozajmio mi je pušku za nastup i veoma sam im zahvalan zbog toga – rekao je Ajredin Ajeti.

I Taxi Zrenjanin


U  kategoriji juniorki trijumfovala je Novosađanka, Katarina Vranešević ispred klupske drugarice Hristine Plavšić, dok je četvrto mesto pripalo Dragani Vranešević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Velika zahvalnost ide i Miroslavu Šegrtu, vođi target sprinta u Srbiji i jednom od trenera novosadskog Biatlona, Gaboru Macanku, koji mi pomažu u mom usavršavanju u streljaštvu – dodao je Ajredin Ajeti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh