I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Tanasić vodi Mladost – Bambi do titule

Fudbaleri Lukićeva dobili su u zimskom prelaznom roku neočekivano pojačanje u vidu perspektivnog trenera Dušana Tanasića (31). On radi kao trener u Fudbalskoj akademiji Bambi, koja je napravila poslovno tehničku saradnju sa FK Mladost iz Lukićeva.

FK Lukicevo

Fudbaleri Lukićeva su završili jesenji deo prvenstva kao lideri Područne lige, a cilj ostaje isti – plasman u viši rang. Novi trener je odlučio da pojača sve linije. Došli su napadač Robert Bakoš (Banat), vezisti Robert Popić (Lehel) i Aleksandar Lošić, a odbranu će pojačati Predrag Cvetićanin i Vladimir Grbušić.

Klub su napustili Predrag Radosavljević i Ivan Pavlović.

I Taxi Zrenjanin

– Moj odlazak u Lukićevo predstavlja deo saradnje Bambija i Mladosti. Uz ova pojačanja mislim da je realno da ostvarimo plasman u viši rang – rekao je Dušan Tanasić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tanasić je prvom timu priključio i četiri perpsektivna igrača iz kadetske ekipe Mladosti. To su Nikola Lončarski, Marko Radosavljević, Dušan Belić i Miroslav Mrđa.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh