I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Takmičari iz ravnog Banata dominirali u brdskom biciklizmu

Na Prvenstvu Vojvodine u Brdskom bicikizmu – disciplina olimpijski cross-contry, održanom 8. septembra na Stražilovu, takmičari Biciklističkog kluba „Cyclemania“ iz Zrenjanina su bili uspešni u svim kategorijama.

Zrenjaninci osvojili medalje u svim kategorijama

Zrenjaninci osvojili medalje u svim kategorijama

Na kružnoj stazi dugačkoj 4.2km vozilo se 6 krugova u svim kategorijama, osim kategorije mlađih kadeta koji su vozili dva kruga. U najjačoj kategoriji Elita, Nenad Rabasović je zauzeo drugo mesto iza Olivera Štrpca iz novosadskog Fanatika.

U kategoriji juniora,  Aleksa Lončarev je osvojio bronzanu medalju, prvi je bio aktulelni prvak Srbije u ovoj kategoriji Aleksandar Roman iz Šid – a. U kategoriji kadeta Aleksandar Stanić je takođe osvojio bronzu, dok je prvo mesto osvojio Aleksandar Mijatović iz BK Novi Sad.

PerSu marketi

Takmičar Zrenjaninske Cyclemania-e Aleksa Milošević je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta, dok je u istoj kategoriji Viktorija Prtović osvojila bronzu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Prezadovoljan sam svojim takmičarima , pogotovo njihovim zalaganjem, jer se radi o jednom od najzahtevnijih sportova. Ovo je bila neka vrsta potvrde dobrog rada tokom sezone i nadam se da će se uspesi u ovom Olimpijskom sportu nastaviti i u budućnosti – rekao je predsednik BK Cyclemania, Vladimir Stanar.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh