I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Svi su dobro došli u školu lepog plivanja PK Viktorija

Ukoliko želite da Vaše dete nauči pravilno da pliva u bezbednom, zabavnom i ohrabrujućem okruženju, pod nadzorom najboljih trenera i pedagoga, onda je PK Viktorija 1906 pravi izbor za Vas.

viktorija

 

Upoznavanje deteta sa vodom, prvi kontakt, podrška i ohrabrenje, važniji su od svega što dalje sledi, pošto se deca ponekada lako, ali uglavnom teško, odvajaju od svojih roditelja.

I Taxi Zrenjanin

viktorija-skola-plivanja

U metodici obuke plivanja, u PK Viktorija 1906, mi koristimo igru, kao najbolje sredstvo, upoznavanja, i prevazilaženje straha, kod najmlađih. Po potrebi, sa detetom provedemo izvesno vreme pored, i na ivici bazena, animirajući ga, i oslobađajući ga od straha, na razne načine.

skola-lepog-plivanja-viktorija

 

Najbitnije je da se dete, sto je pre moguće, navikne na trenere, jer iskustvo nam govori, da je put od plača deteta, pri prvom kontaktu, do njegove velike radosti u bazenu, veoma kratak. Takođe, od samoga početka, učimo našu decu, sportskoj i radnoj disciplini, uz pružanje pojedinačne maksimalne pažnje i poštovanja individualnih karakteristika svakog deteta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

viktorija-skola-plivanja

 

 

Stručni tim PK Viktorija 1906 je sastavljen od licenciranih trenera, svih bivših plivača, sa višegodisnjim iskustvom u radu sa decom i mladima svih uzrasta.

Sve informacije o „Školi lepog plivanja“ PK Viktorija 1906, kao i o našim terminima, možete dobiti na telefon 061/2002-475.

viktorija

Naši motivisani treneri Vas nestrpljivo iščekuju.

Pozdravlja Vas stručni tim Plivačkog kluba Viktorija 1906

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh