I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Svetski Kup u plivanju: Lenđer odličan u Dubaiju

Ivan Lenđer  je zauzeo četvrto mesto u disciplini 100 metara delfin u okviru četvrte runde Svetskog kupa u Dubaiju. Lenđer je trku isplivao u vremenu od 51,47 sekundi.

Postigao dobra vremena u Dubaiju: Ivan Lenđer

Prvo mesto zauzeo je Južnoafrikanac Čad le Klo sa rezultatom od 49,14, ispred Amerikanca Tomasa Šilda na drugom mestu, koji je kasnio dve stotinke i Poljaka Konrada Černaka sa 50,27 sekundi. Srbiju je u Dubaiju predstavljalo pet plivača, od kojih su se najviše istakli Lenđer i Silađi Čaba na 50 metara prsno, kome je medalja prvog dana takmičenja izmakla za 10 stotinki.

Nikola Trajković na bazenu u Dubaiju

Nikola Trajković na bazenu u Dubaiju

Fordomanija

Ivan Lenđer je na 50 delfin bio šesti sa vremenom 23,62. Nikola Trajković je bio deseti na 200 mešovito (2:02,14) i jedanaesti na 400 mešovito (4:25,02).

 – Ovo mi je prvo takmičenje u sezoni na kojem sam plivao na nivou svojih najboljih rezultata i u konkurenciji koja je na svetskom nivou – istakao je Lenđer za Ilovezrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Trener PK Proleter, Dragan Jocić, ispred plivališta u Dubaiju, koje ima neverovatnih 15.000 stolica u gledalištu

Trener PK Proleter, Dragan Jocić, ispred plivališta u Dubaiju, koje ima neverovatnih 15.000 stolica u gledalištu

– Jako smo zadovoljni rezultatima. Konkurencija je stvarno bila neverovatna. Ivan je odplivao svoje najbolje vreme bez kostima, a Nikola je plivao jako blizu svog najboljeg rezultata. Očekujem od njih sličnp izdanje i u na mitingu u Dohi – izjavio je trener PK Proleter Dragan Jocić, po završetku takmičenja u Dubaiju.

Srpski tim Plivačkog saveza Srbije od sutra se seli u susednu Dohu, gde će 20. i 21 oktobra učestvovati u petoj rundi Svetskog kupa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh