I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

“SUMMER FRESH” akcija iz Fitnes centra “Steffani”

 Dragi sugrađani, crveni meteo alarm koji nas već danima upozorava na visoke temperature, kao prioritet ima da nas na vreme upozori na adekvatnu brigu o našem zdravlju. Jedan od važnijih ako ne i najvažniji faktor za podnošenje tropskih vrućina jeste redovna fizička aktivnost!

Steffani 4

Kako je izuzetno teško održavati redovno fizičko vežbanje na velikim vrućinama, u većini zatvorenih, a pogotovo otvorenih prostora za vežbanje, Fitnes centar „Steffani“ vam je spremio rešenje i pobrinuo se da obezbedi građanima Zrenjanina najprijatnije uslove za vežbanje i očuvanje zdravlja.

Steffani

I Taxi Zrenjanin

Predstavljamo vam „SUMMER FRESH“ akciju iz Fitnes centra „STEFFANI“:

Do kraja jula u sklopu „Summer Fresh“ akcije, Fitnes Centar „STEFFANI“ vam je uz pomoć svojih partnera omogućio sledeće:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

1. Snižene cene mesečnih članarina za neograničeno korišćenje usluga teretane 1.000,00 din. za muške i 800,00 din za ženske osobe.

2. Vežbanje u idealnim klimatskim uslovima uz osvežen, rashlađen i jonizovan vazduh uz saradnju sa kompanijom „Aroma Fresh“, koja se brine o idealnim atmosferskim uslovima za vaš trening.

3. Uvek sveže rashlađeno voće BESPLATNO za sve vežbače.

4. Rashlađen 100% prirodan ledeni čaj „NICE TEA“, BESPLATAN za sve vežbače zahvaljujući partnerskoj saradnji sa kompanijom „NICE TEA“.

5. BESPLATNE konsultacije lekara u vezi treninga pri velikim vrućinama, zahvaljujući partnerskoj saradnji sa Poliklinikom „RADOVIĆ“

VAZNO 1

Fitnes centar „Steffani“ će do kraja leta raditi bez pauze, tako da drage dame nemojte dozvoliti da zbog letnjih vrućina propustite vaš AEROBIK ili PILATES trening a uskoro će vam biti omogućen i poseban YOGA trening razvijen uz pomoć vrhunskih majstora YOGE školovanih na Tibetu.

Vrhunski fitnes stručnjaci iz centra „STEFFANI“ vas srdačno očekuju na već poznatoj adresi: Đure Jakšića 14 u dvorištu bivše Sloge Mideri. Za sve dodatne informacije možete pozvati na tel: 066 17 222 1 ili posetiti facebook stranicu Fitnes centra „Steffani“.

VAZNO 2

STEFFANI „SUMMER FRESH“ akcija traje do kraja jula. Zato dragi Zrenjaninci nemojte propustiti šansu da tokom leta vežbate po najpristupačnijim cenama, u najprijatnijem prostoru, uz maksimalno sportsko gostoprimstvo!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh