I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Streljaštvo: Marko Beljin šampion trećeg kola Lige Vojvodine

Streljačka družina Bečkerek je u nedelju bila domaćin 6. kola Lige Vojvodine za kadete i 3. kola Lige Vojvodine za mlađe juniore. Učestvovalo je ukupno 150 takmičara iz 15 klubova.

Zajedno do medalje: Trener Dragan Grozdanov daje savete Marku Beljinu

Zajedno do medalje: Trener Dragan Grozdanov daje savete Marku Beljinu

Marko Beljin (SD Bečkerek) je osvojio prvo mesto u gađanju standardnom vazdušnom puškom u konkurenciji mlađih juniora. Beljin je „upucao“ 570 krugova, 4 više od drugoplasiranog Dušana Vukmirovića iz Mladosti (Inđija). Treći je bio Miroslav Milošev iz Pančeva sa 565 krugova.

Ana Grujić je sa 352 kruga osvojila srebrnu medalju za SD Bečkerek u gađanju standardnim vazdušnim pištoljem u konkurenciji mlađih juniorki. Prva je bila Neda Sarić (354) iz Kikinde, dok je bronzu osvojila Katarina Maricki („Živko Relić Zuc“) sa 336 krugova.

I Taxi Zrenjanin

– Pored ovih medalja, moram da istaknem i učinak Kristijana Ponjevića, koji je bio sedmi od 51 kadeta, u gađanju vazdušnom puškom. Sa rezultatom od 176 krugova, pokazao je da u njega vredi ulagati. Veliki napredak je pokazala i kadetkinja Milica Kljajić – rekao je trener SD Bečkerek 1825, Dragan Grozdanov.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Strelce Bečkereka očekuje prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije krajem marta.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh