I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Strelci pucali u ćupove

Kraj sezone gađanja vatrenim oružjem strelci Bečkereka 1825 tradicionalno su obeležili gađanjem u ćupove.  Ova tradicija datira još iz vremena Austrougarske, a treba istaći da se i profesionalni strelci i rekreativci uvek rado odazovu kada je u pitanju ovo nadmetanje.

– Sezona gađanja vatrenim oružjem je bila izuzetno dobra za nas. Posebno smo ponosni na ekipu kadeta, predvođenu Markom Beljinom, koji je na prvenstvu Srbije osvojio dve medalje i tako potvrdio da je najuspešniji u tom uzrastu, u istoriji našeg kluba. Takođe, seniorska ekipa je osvojila dve medalje na prvenstvu Srbije, a nju su činili Tibi Čisar, Đorđe Šari, Zoran Kostovski i ja – kaže trener i takmičar SD Bečkerek, Dragan Grozdanov.

Turnir je otvorio direktor SD Bečkerek, Slavoljub Grozdanov. Zadatak takmičara je bio da u što kraćem vremenskom roku pogode što veći broj ćupova visine 5 – 6 centimetara, zakačenih na mete.

Fordomanija

Najbolja je bila domaća ekipa u sastavu Đorđe Šari, Dragan Grozdanov i Tibi Čisar (na fotografiji) . Drugi su bili Pančevci, a treće mesto su zauzeli strelci iz Čente.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U revijalnom delu je organizovano takmičenje i za građanstvo. Najbolji su bili Janoš Tot, Željko Graovac, Janoš Pojšik, Ištvan Ripson mlađi i Miroslav Salonski.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh