I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Strelci „Bečkereka“ šaljivim turnirom ozbiljno započeli 2019. godinu (FOTO)

Tradicionalnim „šaljivim“ turnirom strelci SD „Bečkerek 1825“ ali ne samo oni već i njihovi prijatelji, poštovaoci i strelci amateri započeli su Novu godinu.

Običaj je da se na taj dan ne poštuje nijedno pravilo streljačkog sporta pa je tako dozvoljeno glasno pričanje, ometanje strelca tokom gađanja, doduše  bez kontakta, a umesto centra najviše se vrednuje pogodak u „jedinicu“ tj. obod mete.

Na turniru na kom se gađa vazudšnim oružjem i koji posle naporne godine i sezone pune obaveza baš zato i ima takva pravila da svi sebi daju malo oduška, „najboljim-najgorim“ strelcem u konkurenciji 35 učesnika pokazao se Mirjan Milivojev.

Fordomanija

Mirjan Milivojev sa sinom pogodio je „tek“ 12 krugova

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Stručna“ asistencija na vatrenoj liniji

Posao sudije jednako je težak, ocenjivao najbolje ili najgore rezultate

Mlade snage malo su se zbunile zadatkom da rade sve suprotno od onoga što ih je trener učio

Sezona „tantalovih“ muka – rezultati najbolji u skorijoj istoriji

Nakon samo jednog ovakvog dana, svih ostalih 364 su ispunjena treninzima, pripremama i takmičenjima. – Iza nas je zaista teška sezona puna muka ali zato sa još većim zadovoljstvom ističem i jedna od najuspešnijih u skorijoj istoriji. Po prvi u istoriji srpskog streljaštva jedna ekipa je na državnom prvenstvu osvojila pehare u sve tri discipline nacionalnog programa: PAP, vojničkoj pušci i trostavu – ističe trener Dragan Grozdanov.

pionirka Una Bjekić i trener Dragan Grozdanov

Ono čime se u ovom klubu najviše ponose su mlade snage koje svake godine uz izuzetno zalaganje na treninzima zablistaju i na takmičenjima. Pored Marije Pajčić i Une Bjekić izuzetne rezultate ostvarila je i Milica Velemirov kojoj je Streljački savez Srbije dodelio plaketu „Strelac godine“ u pionirskoj konkurenciji.

Marija Pajčić i Una Bjekić

– Trudićemo se da i ove godine uz sve probleme koje već sad znamo da nas čekaju ispoštujemo sva takmičenja koja su nam u kalendaru. Rad sa mlađim kategorijama i dalje ostaje jedan od primarnih zadataka našeg kluba – zaključio je Grozdanov.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh