I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Strelci Bečkereka osvojili zlatni pehar u Smederevu

Jedanaesti Memorijalni turnir „Želibor Mladenović – Žele“ u gađanju vazdušnom puškom održan je u nedelju 17. novembra, na strelištu u Smederevu, u organizaciji Streljačkog kluba „Heroj Srba“ i Streljačke družine „Smederevo“.

Šampioni: Grozdanov, Čisar i Šari

Šampioni: Grozdanov, Čisar i Šari

Strelci Bečkereka su osvojili ubedljivo prvo mesto, ispred ekipe domaćina Smedereva i Kikinde. Ekipu SD Bečkerek su činili Grozdanov 371, Šari 374 i Čisar 361.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je osvojio Đorđe Šari, a bronzu Dragan Grozdanov. Učestvovao je i Anđelko Anđelov iz SD Bečkerek,  ali nije uspeo da ostvari zapažen rezultat.

I Taxi Zrenjanin
Detalj sa turnira u Smederevu

Detalj sa turnira u Smederevu

Turnir, koji otvara novu sezonu 2013/2014, održan je u čast Želibora Mladenovića Želeta, istaknutog i trofejnog smederevskog strelca i gimnastičara. Od ove godine smederevski turnir uvršten je u zvaničan kalendar takmičenja Streljačkog saveza Srbije, a po prvi put pored seniorskih kategorija, takmičili su se i najmlađi strelci u kadetskim kategorijama, kojima će ovo biti redovno, četvrto kolo Lige centralne Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na turniru je nastupilo više od 50 ekipa iz desetak gradova, oko 200 strelaca, što ga čini najjačim turnirom u gađanju serijskom puškom u našoj zemlji.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh