I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Strelci Bečkereka osvojili zlatni pehar u Smederevu

Jedanaesti Memorijalni turnir „Želibor Mladenović – Žele“ u gađanju vazdušnom puškom održan je u nedelju 17. novembra, na strelištu u Smederevu, u organizaciji Streljačkog kluba „Heroj Srba“ i Streljačke družine „Smederevo“.

Šampioni: Grozdanov, Čisar i Šari

Šampioni: Grozdanov, Čisar i Šari

Strelci Bečkereka su osvojili ubedljivo prvo mesto, ispred ekipe domaćina Smedereva i Kikinde. Ekipu SD Bečkerek su činili Grozdanov 371, Šari 374 i Čisar 361.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je osvojio Đorđe Šari, a bronzu Dragan Grozdanov. Učestvovao je i Anđelko Anđelov iz SD Bečkerek,  ali nije uspeo da ostvari zapažen rezultat.

Fordomanija
Detalj sa turnira u Smederevu

Detalj sa turnira u Smederevu

Turnir, koji otvara novu sezonu 2013/2014, održan je u čast Želibora Mladenovića Želeta, istaknutog i trofejnog smederevskog strelca i gimnastičara. Od ove godine smederevski turnir uvršten je u zvaničan kalendar takmičenja Streljačkog saveza Srbije, a po prvi put pored seniorskih kategorija, takmičili su se i najmlađi strelci u kadetskim kategorijama, kojima će ovo biti redovno, četvrto kolo Lige centralne Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na turniru je nastupilo više od 50 ekipa iz desetak gradova, oko 200 strelaca, što ga čini najjačim turnirom u gađanju serijskom puškom u našoj zemlji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh