I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Strelci „Bečkereka“ na svoj veseli način dočekali 2018. (VIDEO)

Po dobroj staroj uhodanoj tradiciji strelci SD „Bečkerek 1825“ na veseo način ulaze u novu godinu.

Tako su se i ove godine 2. januara nakon novogodišnjeg slavlja takmičari, prijatelji i poštovaoci članova ovog kluba okupili da se pre svega druže i čestitaju, a potom i zabave na specifičnom turniru na kom važe posebna pravila, bolje reći ne važe ni jedna obična streljačka pravila.

Tokom šaljivog turnira dozvoljeno je ometanje i zadirkivanje strelca, doduše bez direktnog fizičkog kontakta, cilj je pogoditi „jedinicu“, a ne centar. Takav zadatak je podjednako težak kao i pogoditi sam centar, a uz pomenuto ometanje još je i teže. U datom momentu kao najsnalažliviji pokazao se profesor Viorel Flora, koji je sa „ubivenih“ 7 krugova poneo zlatnu medalju i titulu najboljeg, pardon najgoreg strelca, jer se to na ovom turniru i traži.

Fordomanija

Trener SD „Bečkerek 1825“ Dragan Grozdanov godinama odgaja mlade streljačke snage

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Što se tiče onih ozbiljnih obaveza, a njih ne manjka, strelci „Bečkereka“ i ove godine kao i u prethodne tri decenije imaju obavezu da brane titule u nacionalnom programu, discipline vojničke i poluautomatske puške, kao i niz takmičenja za mlađe kategorije što je godinama težište rada u ovom klubu. SD „Bečkerek 1825“ poznata je širom države po jakom „Sretenjskom“ turniru kao i po turniru „Ćupovi“ kojim se čuva dvovekovna tradicija otvaranja i zatvaranja sezone, a koji je uvršten i u zvaničan kalendar Streljačkog saveza Srbije.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh