I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Strelci „Bečkereka“ na svoj veseli način dočekali 2018. (VIDEO)

Po dobroj staroj uhodanoj tradiciji strelci SD „Bečkerek 1825“ na veseo način ulaze u novu godinu.

Tako su se i ove godine 2. januara nakon novogodišnjeg slavlja takmičari, prijatelji i poštovaoci članova ovog kluba okupili da se pre svega druže i čestitaju, a potom i zabave na specifičnom turniru na kom važe posebna pravila, bolje reći ne važe ni jedna obična streljačka pravila.

Tokom šaljivog turnira dozvoljeno je ometanje i zadirkivanje strelca, doduše bez direktnog fizičkog kontakta, cilj je pogoditi „jedinicu“, a ne centar. Takav zadatak je podjednako težak kao i pogoditi sam centar, a uz pomenuto ometanje još je i teže. U datom momentu kao najsnalažliviji pokazao se profesor Viorel Flora, koji je sa „ubivenih“ 7 krugova poneo zlatnu medalju i titulu najboljeg, pardon najgoreg strelca, jer se to na ovom turniru i traži.

I Taxi Zrenjanin

Trener SD „Bečkerek 1825“ Dragan Grozdanov godinama odgaja mlade streljačke snage

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Što se tiče onih ozbiljnih obaveza, a njih ne manjka, strelci „Bečkereka“ i ove godine kao i u prethodne tri decenije imaju obavezu da brane titule u nacionalnom programu, discipline vojničke i poluautomatske puške, kao i niz takmičenja za mlađe kategorije što je godinama težište rada u ovom klubu. SD „Bečkerek 1825“ poznata je širom države po jakom „Sretenjskom“ turniru kao i po turniru „Ćupovi“ kojim se čuva dvovekovna tradicija otvaranja i zatvaranja sezone, a koji je uvršten i u zvaničan kalendar Streljačkog saveza Srbije.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh