I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Strelci „Bečkereka“ bruse formu za velike rezultate – ponovo na strelištu (VIDEO)

Strelci SD „Bečkerek 1825“ vratili su se redovnim treninzima na strelištu nakon što su donesene preporuke o novim merama koje moraju da se poštuju u cilju suzbijanja širenja korona virusa.

Nove mere podrazumevaju dezinfekciju i provetravanje prostorija, dezinfekciju oružja, što je i do sada bila redovna praksa, a mera koja je potpuno nova je obavezni razmak na vatrenoj liniji koji mora da iznosi 5 metara između svakog strelca. Tako će ubuduće na liniji umesto 21 strelca, istovremeno moći da trenira njih samo četvoro.

PerSu marketi

Period vanrednog stanja strelci su uspešno prebrodili trenirajući kod kuće. Pored toga štu su na „prazno“ vežbali smirivanje puške nišaneći u tačkicu na zidu, oni koji su imali dvorište dužine bar 10 metara, vazdušnim oružjem trenirali su uz video nadzor trenera tako da praktično nisu ništa izgubili odnosno ostali su u vrhunskoj formi. 

  – Ove godine neće biti letnje pauze, treniraćemo tokom svih letnjih meseci. Sva takmičenja Streljačkog saveza Srbije pomerena su za septembar što znači da će raspored biti veoma zgusnut jer će se preplitati takmičenja u vazdušnom, malokalibarskom i vatrenom oružju – kaže Dragan Grozdanov trener SD „Bečekerek 1825“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh