I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Strelci „Bečkereka 1825“ zabeležili uspešan nastup na prvenstvu Srbije

Strelci SD „Bečkerek 1825″ uspešno su nastupili na prvenstvu Srbije u dispciplinama“PAP“ (poluautomatska puška) i vojnička puška u Trsteniku.

Družinu je predstavljala trenutno  najjača seniorska ekipa i to u sve tri discipline.

U disciplini PAP nastupili su: Dragan Grozdanov, Tibi Čisar i Mateja Rackov te Zoran Kostovski koji je nastupio u pojedinačnoj konkurenciji.

Fordomanija

U disciplini vojnička puška ležeći nastupili su: Zoran Kostovski, Dragan Grozdanov  i Mateja Rackov, a Tibi Čisar nastupio je u pojedinačnoj konkurenciji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U disciplini vojnička puška trostav ekipa je nastupila u sastavu: Dragan Grozdanov, Mateja Rackov i Zoran Kostovski.

U disciplini PAP zrenjaninci su zauzeli  3. mesto dok su u pojedinačnoj konkurenciji Mateja Rackov i Tibi Čisar ostvarili plasman u finale.
Vojnička puškom 20 ležeći osvojeno je 2. mesto, a Zoran Kostovski  je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 3. mesto.

Tibi Čisar bio je uspešan i u konkurenciji veterana u kojoj je osvojio takođe 3. mesto.

– Zadovoljan sam rezultatima jer smo nastupili pod nemogućim i opterećujućim uslovima, do poslednjeg dana se nije znalo dali ćemo uopšte putovati ili ne jer nije bilo materijalnih sredstava za put i noćenje sportista. Pratili su nas kvarovi na oružju, nedostatak municije i zbog toga i smanjen obim treninga tako da su i ovi postignuti rezultati veliki uspeh obzirom na uslove – izjavio je trener SD „Bečkerek 1825“ Dragan Grozdanov nakon državnog prvenstva.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh