I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Strelci „Bečkereka 1825“ sumirali rezultate iz protekle godine

Zadovoljan sam rezultatima postignutim prošle godine, posebno zbog toga što su najmlađi imali najviše uspeha – izjavio je Dragan Grozdanov trener SD Bečkerek 1825,  ukratko sumirajući prethodnu 2019. godinu.

Akcenat našeg kluba bio je i ostao rad sa mladima i oni nas uvek najviše obraduju postignutim rezultatima. Planiramo da ispoštujemo sva zvanična prvenstva naročito ona koja uključuju pionirske i kadetske kategorije – zaključio je Grozdanov u izjavi za naš portal. Evo šta je obeležilo 2019. godinu.

 

I Taxi Zrenjanin

JOŠ JEDNA SEZONA NA KRILIMA MLADIH STRELACA

Članovi SD “Bečkerek1825“ postigli su u protekloj sezoni više nego dobre rezultate. Kao i svih prethodnih godina akcenat je na radu sa mladim takmičarima što se iznova pokazuje kao pravi potez jer upravo mladi i postižu najbolje rezultate. Neki od najistaknutijih rezultata u prethodnoj 2019. godini su sledeći: Prvenstvo Vojvodine MK Puška pioniri i pionirke – Marija Pajčić sa 255 krugova osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji 30 metaka ležeći, dok je Una Bjekić sa 237 krugova bila 6.

 

Bio je to odličan uvod i priprema za prvenstvo Srbije na kom je Marija Pajčić u istoj disciplini sa 268 krugova osvojila prvo mesto i zlatnu medalju, a Una Bjekić sa 249 krugova i to uz činjenicu da je bila najmlađa takmičarka bila 5.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

SENIORI UVEK STANDARDNI – PRI ILI NA VRHU

Seniorske ekipe su u najzahtevnijim disciplinama takođe ostvarili dobre rezultate. Na Prvenstvu Srbije poluautomatskom i vojničkom puškom ekipa u sastavu Dragan Grozdanov 247 krugova, Tibi Čisar 247 krugova i Mateja Rackov 252 kruga ekipno je osvojila 3. mesto u disciplini PAP puška. Ekipa u sastavu Dragan Grozdanov 173 kruga, Mateja Rackov 166 i Zoran Kostovski 177 osvojila je 2. mesto u disciplini vojnička puška ležeći stav. U toj disciplini Zoran Kostovski pojedinačno je osvojio 3. mesto, a Tibi Čisar bio je treći u kategoriji veterana.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh