I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Stonoteniseri po starom receptu: Najbolji došao među najbolje

Počeo je prelazni rok za stonotenisere, a Valentin Nađ Nemedi je, kako je i ranije bilo najavljivano, definitivno postao član Banata. Nemedi je došao u Zrenjanin kao zamena za Marka Petkova, koji karijeru nastavlja u nemačkom Lajpcigu. 

Promena u Banatu: Petkov (levo) otišao, Nemedi došao

Promena u Banatu: Petkov (levo) otišao, Nemedi došao

Pravilo „najbolji među najbolje“ je na taj način ponovljeno i ove godine. Podsetimo, prošle godine je u redove Banata kao zamena za Đorđa Borčića koji je karijeru nastavio u inostranstvu, došao tadašnji juniorski šampion države Boris Mihailović. Sada se ponovila slična situacija, jer je kao zamena za Marka Petkova angažovan juniorski prvak države Valentin Nađ Nemedi.

– Oslonac ekipe će i dalje biti Uroš Gordić, Ilija Majstorović i Boris Mihailović. Nemedi startuje sa „pozicije“ broj četiri, a ako se dokaže da je bolji od prve trojice, sigurno će mu biti pružena šansa. Bez obzira na odlazak Petkova, mislim da ćemo i dalje biti favoriti. Požarevac se pojačao sa Radonjićem i oni će nam biti sigurno najveći konkurenti. Tu je i Partizan, za koji se registrovao Karakašević. On je trenutno povređen, ali ako se oporavi i oni će biti u trci za titulu – ističe predsednik Banata, Dmitar Majstorović.

PerSu marketi

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh