I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Stonoteniseri Banata i Stenesa obeležili kraj 2017. godine (VIDEO)

Stonoteniseri Banata i Stenesa su tradicionalno, proslavom u hotelu Vojvodina, obeležili kraj 2017. godine.

Stoni tenis Banat

Stonoteniseri Banata i Stenesa

Bila je to lepa prilika da se na jednom mestu okupe svi igrači i treneri oba superligaša iz Zrenjanina, zatim prijatelji kluba, bivši igrači, kao i radnici menjačnice SPIN, koja je generalni sponzor stonotenisera. Okupljenima se prvo obratio predsednik STK Banat i vlasnik SPIN – a, Dmitar Majstorović, koji je održao kratku prezentaciju i upoznao goste sa daljim planovima što se tiče razvoja firme.

Detalj sa proslave u hotelu Vojvodina:

I Taxi Zrenjanin

Dmitar Majstorović, predsednik STK Banat

Kapiten Banata i reprezentativac Srbije, Ilija Majstorović, sumirao je rezultate postignute u 2017. godini.

– Hvala što ste u 2017. godini bili uz nas – rekao je kapiten Banata na početku obraćanja. – Ova 2017. godina je za naš klub bila najlošija. Posle sedam godina uzastopnog igranja u finalu plej – ofa, stali smo stepenicu niže i završili takmičenje u polufinalu plej – ofa. Nadam se da ćemo sledeće godine na istom mestu, kao večeras, proslaviti titulu prvaka države.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za Banat ove sezone igraju seniorski reprezentativci Srbije – kapiten Banata Ilija Majstorović, povratnik iz Nemačke Marko Petkov i Nikola Strugarević, juniorski reprezentativac Aleksa Adamović, a za Stenes Dragan Klajić, Marko Popović, Slobodan Lugonja i pojačanje iz Rusije, Dimitrije Levajac, najbolji junior u Srbiji. Treneri su Dragan Klajić i Žarko Zakić.

Tradicionalnu zdravicu je održao novinar Sportskog žurnala, Budimir Cvijetić, a goste je zabavljao Kameleon bend.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh