I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Stoni tenis: Aleksa Gacev najprijatnije iznenađenje na seniorskom prvenstvu Srbije

Pojedinačno seniorsko prvenstvo Srbije održano je 4. i 5. marta u Vrnjačkoj Banji.

Foto: stonitenis.org

Za medalje se borilo preko 70 stonotenisera i stonoteniserki. Novi šampioni države u pojedinačnoj konkurenciji su postali Bojan Crepulja i Andrea Todorović, a mnogo razloga za slavlje su imali i Zrenjaninci iz STK Banat i STK Stenes.

Bojan Crepulja je u finalu savladao sa 4:2 nekadašnjeg člana Banata, Marka Petkova, koji inače igra u Nemačkoj.

Fordomanija

Gacev prijatno iznenađenje

Aleksa Gacev, talentovani član Stenesa, osvojio je bronzanu medalju. To je veliki uspeh za njega i prava potvrda raskošnog talenta. On je u 1/4 finalu bio bolji od Vladimira Radonjića iz Crvene zvezde, koji je inače bio šampion Srbije pre dve godine. Kristijan Halas, igrač subotičkog Spartaka, osvojio je takođe bronzanu medalju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Aleksa Gacev (Stenes)

Sjajni dubl Stenesa

Finalisti singla, Bojan Crepulja i Marko Petkov, udružili su snage u takmičenju dublova i popeli se na najviše postolje. U finalu su bili bolji od mladog dubla iz zrenjaninskog Stenesa, Aleksa Gacev i Aleksa Adamović, koji je još jednom priredio prijatno iznenađenje ulaskom u finale.

Bronzane medalje su osvojili igrači Banata Nikola Strugarević (Banat) i Lorencio Lupulesku (Banat), kao i nekadašnji igrači Banata Valentin Nađ Nemedi (Nemačka) i Vladimir Radonjić (Crvena zvezda).

Lorencio Lupulesku

Mix dubl

Valentin Nađ Nemedi i Ana Žofia Fenjveši su odbranili prošlogodišnju titulu u miks dublu. Lorencio Lupulesku (Banat) i Izabela Lupulesku su osvojili srebrne medalje. Vladimir Radonjić i Aneta Maksuti, kao i Marko Popović (Stenes) i Viktorija Tružinski podelili su treće mesto na PS u Vrnjačkoj Banji.

Moglo je i bolje

– Najviše je pružio najmlađi Gacev, koji je osvojio bronzu u singlu. Zatim zadovoljan sam jako zadovoljan Adamovićem i Lupuleskuom. Ostali moraju bolje – poručio je iz Vrnjačke Banje trener Banata, Dragan Klajić.

Marko Popović (Stenes) u duelu sa Toađerom iz Zvezde

POPOVIĆ DEBITUJE U A SELEKCIJI

Posle pojedinačnog PS, Marko Popović (Stenes) i Nikola Strugarević (Banat) produžavaju za Niš, gde ih očekuje nastup za reprezentaciju Srbije protiv Švajcarske.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh