I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Vojnović odveo Blažića, Matijevića i Janjića u Stella Rossu iz Beča

Stella Rossa iz Beča, čije boje brani već pet godina nekadašnji igrač KMF SAS, Vaso Vojnović, pojačala se sa još trojicom Zrenjaninaca – Jovanom Blažićem, Slobodanom Matijevićem i Slobodanom Janjićem.

Jovan Blažić

Vaso Vojnović već pet godina u Austriji igra za ekipu Stella Rossa. Za to vreme je sa ovom ekipom osvojio sve u austrijskom fudbalu – bili su šampioni Austrije, osvajači Kupa Beča, Kupa Austrije, Čelendž lige…

– Stella Rossa je najtrofejniji futsal klub u Austriji. Od ukupno 5 titula prvaka, ja sam učestvovao u osvajanju jedne. Austrijska futsal Liga je iz godine u godinu sve jača i počinje mnogo da se ulaže u futsal, što protvrđuje i konačno osnivanje futsal reprezentacije Austrije u 2018. godini.

I Taxi Zrenjanin

Vaso Vojnović već 5 godina igra u dresu Stella Rosse iz Beča

Futsal klub Stella Rossa

Stella Rossa u poslednje tri godine nije uspela da osvoji šampionsku titulu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Uvek nam u samom finišu izmakne trofej, pa sam u dogovoru sa predsednikom i trenerom Aleksandrom Ristovskim došao na ideju da se pojačamo sa mojim bivšim, a sada budućim saigračima – Slobodanom Matijevićem, Jovanom Blažićem i Slobodanom Janjićem. Mislim da smo sa dovođenjem ovih igrača postigli jako dobar „posao“ i da će nam njihova igra i iskustvo mnogo doprineti u nastavku prvenstva – zaključio je Vojnović.

Slobodan Janjić

Ovo nije prvi put da Slobodan Janjić igra u dresu Stella Rosse. On je zajedno sa Nikolom Matijevićem (bratom Slobodana Matijevića), na poziv Vase Vojnovića, pojačao klub iz Beča 2017. godine u finalu Kupa Austrije.

Slobodan Janjić, Nikola Matijević, Vaso Vojnović i Slobodan Matijević 2017. godine na treningu Stella Rosse

U finalu Kupa Austrije tada je posle penala slavio KMF Liberta. Nadamo se da će Zrenjaninci ovoga puta imati više sreće u Beču i stići do željenog trofeja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh