I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Steffani: Trening kod Seke

Dragi Zrenjaninci, ako niste znali u našem gradu postoji devojka nacionalni sampion u triatlon disciplini, bench press. Kup Srbije u pomenutoj disciplini je održan u Bačkom Petrovcu, a Seka je pored ostalih predstavnika kluba “Steffani” bila najdominantija u svojoj kategoriji i tako pored osvojenog prvog mesta bila je apsolutni ženski pobednik takmičenja.

Steffani 2

Aleksandra Seka Arnitović (25) je vrhunski atleta sa postignutim izuzetnim rezultatima na više nacionalnih takmičenja, ali Sekina istinska ambicija je u poslu trenera, jer kako i sama kaže, sopstvenu inspiraciju za pobede pronalazi u trenjiranju drugih i pomaganju svojim vežbačima da postigu top formu i figuru.

Aleksandra Seka Aranitović

Aleksandra Seka Aranitović

I Taxi Zrenjanin

Iz Fitness Centra “Steffani” u kojem Seka drži treninge kažu da je Seka izuzetan sportski stručnjak, sa veoma vrednim trenerskim iskustvom, a uz to je i jedna od malobrojnih ženskih trenera u Zrenjaninu, koja se i dalje aktivno takmiči u raznim fitness i atletskim disciplinama. Seka u Zrenjaninu drži dve jedinstvene vrste treninga koje do sada nismo bili u prilici da probamo:

KALAOA PILATES

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

“Kalaoa Pilates” je posebna vrsta pilatesa koja potiče iz drevnog havajskog grada Kalaoa. Ovakva vrsta pilatesaa je posebno fokusirana na preciznom istezanju mišićnog tkiva kako bi se u telu postigla idealna prokrvljenost ekstremiteta, kičmene moždine i mozga. Kao rezultat vežbanja kalaoa pilatesa, postiže se:

Steffani

 

– poboljšan energetski balans organizma

– smanjen koeficijent umaranja  

-povećan dotok kiseonika ka moždanim ćelijama

Pored pomenutih efekata veoma je izraženo smanjenje anksioznosti, razdražljivosti i depresije, a to su sve posledice stresnog i fizički ne uravnoteženog života za koji su drevni stanovnici Havajskih ostrva pronašli rešenje u vidu fizičkih vežbi uz opuštajuću Havajsku muziku koje pruža Kalaoa Pilates.

Trenige „kalaoa pilatesa” Seka drži u Fitness Centru “Steffani” svakog utoraka i četvrtka od 18 do 19h i subotom od 17 do 18h, Mesečna cena za kalaoa pilates je 1.400 dinara, a prvi probni trening je besplatan.

INSANITY

Seka je prvi i jedini trener u Zrenjaninu, koji drži „Insanity“ specijalni grupni fitnes program. „Insanity“ je u svetu veoma popularan program, koji na najbrži i najefikasniji način topi masne naslage, postiže najbržu transformaciju fizičkog izgleda i dovodi do velikog povećanja izdržljivosti i snage. Vežbanje je maksimalnog intenziteta, koji vašu spremnost podiže do samog limita, a uz to i testira vašu mentalnu spremnost. Koncept treninga se sastoji od intenzivnog vežbanja u trajanju od 30 do 60 min. To je vežbanje za celo telo, koje koristi samo težinu vašeg tela kao otpor.

Insanity-Steffani

 

Treninge “insanity” Seka drži u Fitness Centru „Steffani“ utorkom i četvrtkom od 19 do 20h, kao i subotom od 18 do 19 h, Mesečna cena za insanity workout je 1.200 din, a prvi probni trening je besplatan.

Više informacija možete dobiti putem facebook stranice FITNESS CENTRA “STEFFANI”.

Steffani 9

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh