I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Stanter iz Zrenjanina osvojio prvo mesto u Hrvatskoj

Na takmičenju Scooterhappening 2013 koje je održano prošle nedelje u Virovitici, pored domaćih takmičara iz Hrvatske, učestvovali su i takmičari iz  Srbije i Slovenije.

tosic milan 2
Boje Srbije branio je mladi stanter Milan Tošić iz Zrenjanina. Iako je pitanje bilo i da li će uopšte i otići u Viroviticu, srpski stanter osvojio je prvo mesto u kategoriji „stunt“, dok su drugo i treće mesto osvojili Leo Ikić i Dorian Ikić.
 
Nakon jednog prvog i jednog drugog mesta na takmičenjima u Mađarskoj, Tošić se i u Hrvatskoj domogao pobedničkog postolja i završio sezonu s šampionskim paharom u rukama.

tosic milan 3
 – Što se tiče takmičenja, ova sezona je za mene gotova, ali krajem ove nedelje imam „stunt show“ u Aleksincu i to bi trebalo da bude to za ovu sezonu – kaže Tošić koji je ovog puta u Viroviticu  otišao bez pomoći sponzora, ali se ipak zahvaljuje firmama koje su mu do sada pomagale da se pojavi na takmičenjima u regionu.

Izvor : moto-berza.rs   Foto : arhiva/B&G

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh