I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Stadion u Karađorđevom parku dobija bolju stazu od „Marakane“

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, danas je u svom kabinetu održao radni sastanak sa Slobodanom Brankovićem, generalnim sekretarom Atletskog saveza Srbije.

Gradski stadion

Tema sastanka je izgradnja atletske staze na Gradskom stadionu u Karađorđevom parku. Tom prilikom Branković je predao Janjiću projekat izgradnje tartan staze, koja bi trebalo da bude zavšena do sledećeg leta.

– Najbitnije je da je grad Zrenjanin izrazio želju da izgradi atletsku stazu na stadionu u Karađorđevom parku. Više decenija je to velika želja atletskih radnika u Zrenjaninu, ali na žalost, ranije lokalne samouprave to nisu uspele. Ova uprava na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem će to uraditi. Koristi za sve građane Zrenjanina su neprocenjive. Stazu će koristiti predškolci, učenici, atletičari i drugi sportisti, kao i rekreativci – istakao je Branković..

I Taxi Zrenjanin

Na pitanje da li će ta tartan – staza biti jednakog kvalitetea kao ona na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, Branković je bez oklevanja odgovorio:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Biće još bolja! U Beogradu je postavljena „mondo“ podloga, na kojoj ne bi trebalo da se trenira, već se koristi samo za takmičenja – bio je jasan generalni sekretar Atletskog saveza Srbije.

Vrednost projekta je oko 51 milion dinara.

brankovic-janjic

– Svedoci ste da značajna sredstva ulažemo u sport, ali nismo zaboravili ni ulaganje u infrastrukturu. Finansijska konstrukcija iznosi 51 milion dinara, ali grad to ne može da finansira sam, već čemo tražiti podršku Republike Srbije i Pokrajine Vojvodine – istakao je gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić.

Sastanku je prisustvovao i Bogdan Knežević, predstavnik Ministarstva omladine i sporta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh