I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Srebro na Specijalnoj olimpijadi u Los Anđelesu

Reprezentativac Srbije u stonom tenisu i član zrenjaninskog Hendi sport kluba, Ivan Živkov, osvojio je srebro na Specijalnoj olimpijadi u Los Anđelesu.

Specijalna olimpijada LA

Ivan Živkov je osvojio drugo mesto u singlu, a danas nastupa u singlu i Valentina Manojlov.

Dublovi sa UNIFIED partnerima su na programu u petak. Njihovi partneri u dublu će biti Nataša i Borislav Živkov. Sa njima je u Los Anđelesu i trener reprezentacije Srbije, Borislav Nuhanović, inače trener u Hendi sport klubu.

PerSu marketi
Zrenjaninci pred put u Los Anđeles: Borislav Živkov, Ivan Živkov, Borislav Nuhanović, Valentina Manojlov i Nataša Živkov

Zrenjaninci pred put u Los Anđeles: Borislav Živkov, Ivan Živkov, Borislav Nuhanović, Valentina Manojlov i Nataša Živkov

Specijalna olimpijada u Los Anđelesu počela je proteklog vikenda, a srpski reprezentativci će se tamo takmičiti u fudbalu, odbojci, košarci, plivanju, odbojci na pesku i atletici. Njihov put u Kaliforniju omogućili su ministarstvo omladine i sporta, najbolji teniser sveta Novak Đoković i brojni građani koji su finansirali njihov put i omogućili im da samim učešćem na toj planetarnoj smotri ispune svoje snove.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh