I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Dva srebra i bronza na prvenstvu Srbije za kajakaše Begeja

Na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci održano je Prvenstvo Srbije u mini kajaku za mlađe pionire, a kajakaši Begeja osvojili su dva srebrne i jednu bronzanu medalju.

Srebrnu medalju osvojio je David Kovačević u kategoriji mk -1 2005. godište, a drugu srebrnu medalju osvojile su devojčice u kategoriji mk – 4 2004/2005 .godište u sastavu Beatrix Orban, Bojana Kojčić, Ana Horvat i Ana Đumić.

Bronzanu medalju osvojila je Beatrix Orban u kategoriji mk – 1 2004. godište.

I Taxi Zrenjanin

OSTALI REZULTATI

U ostalim trkama kajakaši Begeja bili su uspešni ali nisu imali dovoljno snage i sreće da osvoje medalje. A ostvareni su sledeći rezultati: u kategoriji mk – 1 dečaka 2004. godište Vilmoš Kopi osvojio je 8. mesto, dok je u istoj trci Nikola Tatalović osvojio 16. mesto. U istoj kategoriji u mk – 2 Vilmoš Kopi i Nikola Tatalović osvojili su 5. mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kod devojčica u mk – 1 2004. godište Ana Horvat je osvojila 9. mesto. U kategoriji dečaka 2005. godište u mk – 1 Matija Bajkućin osvojio je 15. mesto, a kod devojčica 2005. godište u mk-1 Bojana Kojčić je osvojila 12. mesto, dok je u istoj trci Ana Đumić osvojila 16 mesto.

U kategoriji devojčica 2006. godište u mk – 1 Anastasija Hegediš osvojiola je 13. mesto. U kategoriji dečaka 2007. godište u mk – 1 Maksimilijan Hamond osvojio je 7. mesto, dok je u istoj kategoriji kod devojčica Nikoleta Kočiš osvojila 7. mesto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh