I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Futsal reprezentacije Srbije i Poljske u utorak u Kristalnoj dvorani

Futsal reprezentacije Srbije i Poljske sutra će, 30. oktobra, odigrati prijateljsku utakmicu u zrenjaninskoj “Kristalnoj dvorani”.

Još jedno gostovanje futsal reprezentacije Srbije, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo 2020. godine, u našem gradu najavili su pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura i predstavnici futsal asocijacija Srbije i Poljske – selektor reprezentacije Srbije Goran Ivančić, igrač Kristijan Radin, inače naš sugrađanin, selektor reprezentacije Poljske Blažek Korčinski i tim menadžer Mateuš Golaš.

Simo Salapura je članovima obe selekcije poželeo prijatan boravak u našem gradu i istakao da je odigravanje ovog meča u Zrenjaninu još jedna potvrda dobre saradnje grada i različitih nacionalnih granskih sportskih saveza. Pozvao je naše sugrađane, ljubitelje sporta, da slično kao protekle nedelje, kada je igran rukometni meč Srbija-Belgija, ispune sportsku halu do poslednjeg mesta.

PerSu marketi

“Ove utakmice prilika su i za adekvatnu promociju sporta u lokalu, u našem gradu. Dobar lokalni klub, SAS, takođe je dobra referenca za odigravanje utakmica reprezentacije i ja i ovoga puta pozivam navijače, pre svega školarce, da dođu u dvoranu, pokažu kulturu navijanja i da još jednom pošaljemo lepu sliku iz naše “Kristalne dvorane”, verujem uz pobedu naše reprezentacije”, poručio je Salapura.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Selektor reprezentacije Ivančić zahvalio se predstavnicima Grada Zrenjanina na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji svake utakmice nacionalne selekcije u našem gradu.

“Nismo slučajno odabrali Zrenjanin za mesto ovog susreta. Desetak puta smo već nastupali ovde, u prijateljskim i zvaničnim utakmicama, uvek pred punom dvoranom i u odličnoj atmosferi”, kazao je selektor Srbije.

Čelnici poljske futsal reprezentacije izuzetno su zadovoljni boravkom u Zrenjaninu i zahvalni na gostoprimstvu. Selektor Poljske kazao je da je predstojeći meč prilika za njegovu reprezentaciju da odmeri snage, u ovom trenutku, s kvalitetnijim protivnikom i očekuje da nakon dva susreta sa Srbijom, danas u Pančevu i sutra u Zrenjaninu, podigne nivo pripremljenosti svoje selekcije.

Organizator meča i začetnik futsala u našem gradu, Simo Batinica, kaže da je u ovom sportu od 2002. godine i da se uvek trudi da pokaže da Zrenjanin zaista voli futsal i da svaki put na najbolji način želi da ugosti reprezentaciju Srbije.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh