I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Sraman potez STSS: Majstoroviću oduzeta stipendija

Stoni tenis je egzaktan sport. Ili ste pobedili, ili izgubili. Međutim, čelnici Stonoteniskog saveza Srbije imaju drugačiji ugao gledanja, bar kada je u pitanju Ilija Majstorović.

Ilija

Svi pehari, medalje i titule, koje je ovaj prvotimac Banat osvojio sa klubom i reprezentacijom Srbije, izgleda da su postali „nevidljivi“ za rukovodstvo STSS. Kako drugačije tumačiti odluku da se Ilija Majstorović izbriše sa spiska stipendista i da se na taj spisak „ubace“ oni, koji su u ovom trenutku podobniji od sina predsednika Banata, Dmitra Majstorovića, koji je nedavno javno govorio o mahinacijama prilikom izbora novog predsednika STSS.

– Selektor Miloš Đukić je predao Savezu spisak sa petoricom igrača, koji po njegovoj preporuci treba da dobiju stipendiju. Međutim, sa tog spiska sam naknadno izbrisan ja, a ljudi iz Saveza su umesto mene dodali imena, koja ne ispunjavaju kriterijume. Pre početka seniorskog prvenstva Srbije sam saznao šta se događa po pitanju stipendije. Zbog toga sam imao još veću želju da napravim što bolji rezultat na državnom šampionatu – kaže Majstorović.

PerSu marketi

On je na PS osvojio dve medalje, ali ni to nije uticalo na STSS da promeni odluku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Svi igrači na prvenstvu Srbije, juniorski i seniorski reprezentativci, neprijatno su iznenađeni odlukom Saveza. Svi su stali uz mene i njihova podrška mi mnogo znači. Čuo sam da je neki karatista, koji ima veliki uticaj u Stonoteniskom savezu Srbije, režirao ko će dobiti stipendiju… Nadam se da će promeniti ovu sramnu odluku, inače planiram da podnesem tužbu. Stipendiju sam zaslužio radom i rezultatima i to mora da se poštuje – jasan je Ilija Majstorović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh