I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Sportsko – edukativni karavan Sportskog saveza Zrenjanina

U okviru programskih aktivnosti Sportski savez grada Zrenjanina je nastavio akciju „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima”.

– Kroz sportske i predavačko – edukativne aktivnosti, potrudili smo se da dodatno probudimo svest kod naših sugrađana i ukažemo im na značaj i neophodnost bavljenja sportskim aktivnostima, a sve u cilju prevencije i poboljšanja zdravlja, kao i stvaranja još boljih uslova za vežbanje i bavljenje sportom. U maju smo posetili Ečku i Botoš – rekla je Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

Oko 420 učenika OŠ „Dr Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke i OŠ „1. Oktobar“ iz Botoša je tokom posete Sportskog saveza bilo uključeno u različite aktivnosti i sadržaje, koje su sprovodili volonteri Crvenog krsta, naši poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina zajedno sa Sportskim savezom.

PerSu marketi

U okviru sportsko – edukativnog karavana niži školski razredi učestvovali su u zabavnim poligonima, dok su viši razredi imali su priliku da se kroz radionicu – pričaonicu sa našim poznatimim sportistima stonoteniserom Ilijom Majstorovićem i karatistkinjom Sanjom Cvrkotom upoznaju sa načinom života profesionalnih sportista, da dobiju više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje i praktični prikaz volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanju prve pomoći.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Predstavnici grada i Sportskog saveza grada Zrenjanina su zajedno sa predstavnicima Mesnih zajednica održali sastanke kako bi razmenili informacije u cilju stvaranja boljih uslova za bavljenje sportom. Ovom prilikom su uručene i nagrade sportskim radnicima – entuzijastima koju su dobli Solomon Forotičan (Ečka) i Miloš Gaborov (Botoš).

PROMOCIJA SPORTA U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI „9. MAJ“

Pored sportsko – edukativnog karavana nastavljena je i realizacija realizacija programskih aktivnosti za učenike osnovne i srednje škole „9. Maj“

Ovaj put je održana promocija boksa, koju je održao boks klub Petrovgrad na čelu sa trenerom Stevanom Čizmićem, dok se sa učenicima družio i Milan Piperski, naš proslavljeni bokser i višestruki sveslovenski šampion u VBC verziji.

ČEP ZA HENDIKEP

Sportski savez grada Zrenjanina već duže vreme učestvuje u humanitarnoj akciji „Čep za hendikep“. Prošle nedelje je u  njihove prostorije došla Svetlana Perlić iz Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara kako bi preuzela do sada skupljene čepove.

Ovom prilikom pozivamo sve da nam se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji kako bi zajedničkim snagama omogućili potrebna sredstva svima kojima su potrebna.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh