I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sportsko – edukativni karavan u poseti seoskim sredinama (9 FOTOGRAFIJA)

Sportski savez grada Zrenjanina, kao nosilac projekta pod nazivom „ Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“ , pokušaće i ove godine da kroz razne sportske i edukativne vidove aktivnosti, dodatno probudi svest kod nasih sugrađana iz ruralnih sredina i ukaže na značaj i neophodnost bavljenja sportskim aktivnostima, a sve u cilju prevencije i poboljšanja zdravlja.

Sportsko-edukativni karavan 2016

Pored ove akcije u toku je i akcija besplatnog petodnevnog druženja na gradskom bazenu za decu iz seoskih mesnih zajednica pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina. U okviru sportsko – edukativnog karavana niže školski razredi učestvovali su u zabavnim poligonima, a viši razredi imali su priliki da kroz radionicu – pričaonicu sa poznatim sportistom steknu više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanja prve pomoći.

poligon despotovac

Sportski poligon u Banatskom Despotovcu

PerSu marketi
predavanje despotovac

Predavanje u Banatskom Despotovcu

sastanak u mz b. despotovac

Sastanak u MZ Banatski Despotovac

– Već su održane tri prezentacije i to u Jankovom Mostu, Mihajlovu i Banatskom Despotovcu, koje su pored izuzetne posećenosti i interesovanja, pokazale da kod naših sugrađana postoji duboka svest o značaju i uticaju sporta na ljudsko zdravlje, ali i kreativni potencijali koji mogu da se iskoriste bez obzira na manjak prostornih resursa ili malog broja dece – istakao je generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Simo Salapura.

Sportsko - edukativni karavan u Jankovom Mostu

Sportsko – edukativni karavan u Jankovom Mostu

jankov most sastanak u mz

Veliku pomoć u realizaciji ovog projekta pružaju: Grad zrenjanin, Saveti MZ, Crveni krst Zrenjanin, Savez za školski sport, Osnovne škole, Volonterska organizacija, kao i mnogobrojni zrenjaninski sportisti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
mihajlovo mesna zajednica

Druženje u MZ Mihajlovo i u seoskoj školi

mihajlovo predavanje

mihajlovo zajednicka

Veliki odziv dece u Mihajlovu

U okviru karavana svim osnovnoškolcima urečeni su skromni pokloni u vidu rasporeda časova, a u svakoj mesnoj zajednici nagrađeni su sportski radnici – entuzijasti . Do sada su nagrađeni: Jožef Makan – Mihajlovo, Todor Nistor – Jankov Most i Saša Kaurin – Banatski Despotovac. Stručna služba saveza obavila je razgovor sa predstavnicima seoskih mesnih zajednica i sportskim organizacijama i izvršila popis sportskih objekata.

Karavan se nastavlja posle praznika i u ostalim mestima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh