I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Komanda za razvoj Banatske brigade organizovala četvrti sportski susret

Komanda za razvoj Banatske brigade je po četvrti put organizovala sportski susretu u „Medisonu“ ,u saradnji sa lokalnom upravom, privrednim i društvenim organizacijama iz Zrenjanina, kao i sa pripadnicima Ministartsva unutrašnjih poslova.

– Dan jedinice je 17. novembar. S obzirom da je u pitanju subota, mi ćemo ga obeležiti u petak, 16. novembra, u našoj jedinici. A 17. novembra od 11 do 14 časova na Trgu Slobode organizujemo akciju „Otvoreni dan“, gde će pored Komande za razvoj Banatske brigade učestvovati i ostale jedinice Vojske Srbije, a povodom oslobođenja grada Zrenjanina u I svetskom ratu – rekao je potpukovnik Nikola Fatić.

Fordomanija

 

View this post on Instagram

 

Šampioni u odbojci na turniru povodom“Dana pobede“14.11

A post shared by Ljubisa Sljapic (@ljubisasljapic) on

– Ove godine obeležavamo 100 godina od završetka Velikog rata. Kroz istoriju Vojska Srbije je imala presudnu ulogu da bi mi danas imali lagodniji život i izvesniju budućnost. Ovde zajedno sa pripadnicima Banatske brigade, javnim preduzećima i sportskim organizacijama obeležavamo značajan datum za našu državu, ali istovremeno obeležavamo Dan grada Zrenjanina i Dan Banatske brigade. Zahvaljujem se svim učesnicima, a posebno Javnoj ustanovi Sportski objekti i Sportskom savezu grada Zrenjanina, koji su se angažovali da ovo takmičenje bude održano. Nadam se da će sledeće godine ova manifestacija biti još masovnija – rekao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Simo Salapura.

Takmičenje u „Medisonu“ je održano u tri sporta – basketu, fudbalu i odbojci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh