I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sportski savez i fitnes centri promovišu bavljenje fizičkom aktivnošću

Međunarodni dan fizičke aktivnosti, 10. maj, ustanovljen je 2002. godine od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO) sa ciljem da promoviše fizičku aktivnost. Ciljevi koji se postižu ovom akcije jesu da se podigne nivo svesti o koristima fizičke aktivnosti, kao i promovisanje zdravog načina života i podsticanje stanovništva na bavljenje fizičkom aktivnošću.

Fitnes centar Dr Feelgood

Fitnes centar Dr Feelgood

Brojna istraživanja govore o posledicama hipokinezije (smanjeno kretanje) koja je postala globalni problem koji se manifestuje kroz porast kardio vaskularnih oboljenja, osteoporoze, depresije, karcinoma, gojaznosti…. U skladu sa programskim aktivnostima, a povodom međunarodnog dana fizičke aktivnosti, Sportski Savez je pokrenuo akciju promocije besplatnih programa u okviru fitnes centara koji su se priključili ovoj akciji u periodu od 10. do 17. maja.

 

I Taxi Zrenjanin

Svaki fitnes centar će našim sugrađanima pokloniti nedelju besplatnog vežbanja u okviru određenog programa, a raspored, lokacije i sadržaj programa mogu se pronaći na facebook stranici Saveza.

Detalj sa sastanka generalnog sekretara SSGZ, Sime Salapure, sa predstavnicima fitnes centara

Detalj sa sastanka generalnog sekretara SSGZ, Sime Salapure, sa predstavnicima fitnes centara

U program promocije besplatnih programa uključili su se sledeći fitnes centri i udruženja: Dr Feelgood, Energy fitness studio, Relax fitness team, LK fitness studio, Fitness klub Steffani, Fitnes studio Popeye Gym, Udruženje Stilus.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh