I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

„Sportski objekti“ traže upotrebnu dozvolu za Kristalnu dvoranu

Izgradnja nove atletske staze, renoviranje svlačionice u hali Medison, rekonstrukcija toaleta na gradskom stadionu, deo su projekata koje sprovodi aktuelno rukovodstvo preduzeća „Sportski objekti“ na čelu sa Goranom Fijatom koji je nedavno imenovan za vršioca dužnosti direktora.

Konferenciji koja je održana u Kristalnoj dvorani prisustvovali su i Zorica Zubac, rukovodilac ekonomsko – finansijske službe i pomoćnik direktora Milan Piperski.

sportski objekti

– Jedan od najvažnijih ciljeva ako govorimo o održavanju postojećih objekata jeste njihovo stanje ispravnosti u smislu elektro, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, redovno održavanje krovova, rigorozne mere protivpožarne zaštite i održavanje visoke higijene. Neki objekti su bili u zapuštenom stanju pa ni sredstva za njihovo uređenje nisu mala. Takođe, jedan od ciljeva, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima, jeste da uradimo nešto značajno na svakom objektu kako bismo proširili dijapazon usluga za sportiste, reko je Fijat na početku obraćanja medijima.

I Taxi Zrenjanin

U nadležnosti „Sportskih objekata“ nalaze se gradski stadion, hala Medison, Kristalna dvorana, Dom borilačkih sportova, Sportsko rekreativni centri „Partizan“ i „Jug Bazen“, „Teniski tereni“ kao i Sportski centar „Mala Amerika“, a u njima je zaposleno 65 radnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kada su u pitanju investicije u tim objektima, u Sportskom centru „Mala Amerika“ otpočela je izgradnja atletske staze od 100m, u Hali Medison urađeno je izmeštanje dela tribine i rekonstrukcija svlačionice koja okrečena posle punih 20 godina.

– Planirali smo i rekonstrukciju parketa u julu kada nema treninga, ali je tender propao jer je firma koje je bila izabrana otkazala projekat, zbog čega ćemo taj posao prebaciti za sledeću godinu. Do kraja jula biće završena rekonstrukcija toaleta za građanstvo na gradskom stadionu, kaže Fijat.

Sportske objekte koristi 1630 sportista i oko 11700 rekreativaca mesečno, a kako je rečeno danas, cilj je da ih bude i više.

Goran Fijat je ovom prilikom javno apelovao na nadležne da se završi upotrebna dozvola za Kristalnu dvoranu kako bi bez rizika mogli da se održavaju koncerti i manifestacije, čime bi se ostvario i komercijalno finansijski efekat.

Plan je da „Sportski objekti“ krajem avgusta na gradskom bazenu organizuju Igre ber granica u kojima bi učestvovali zaposleni sa teritorije Grada Zrenjanina. Namera je da se igrama među ljude unese novi način druženja i opuštanja od svakodnevnice.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh