I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sportske igre mladih 2019: Karavan radosti i prijateljstva stigao u Zrenjanin

Karavan radosti i prijateljstva Sportskih igara mladih stigao je zajedno sa suncem i lepim vremenom u Zrenjanin.

Više od hiljadu mališana iz Zrenjanina dočekalo je Igre i radosnom grajom i aplauzima na terenima i tribinama Kristalne dvorane i „Medisona“. Svečano otvaranje je održano u Kristalnoj dvorani, a tribine su bile pune.

PerSu marketi

Pored velikog broja dece, svečanom otvaranju Dunav osiguranje Sportskih igara mladih u Kristalnoj dvorani prisustovali su i Simo Salapura (pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina), Snežana Vučurević (Srednjobanatskog okruga), Snežana Oluški Vlačić (načelnica Školske uprave za Banat), Vukosava Đapić (generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina), Bojan Mijatov (direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Zrenjanin) i mnogi drugi.

Vatreni navijači neumorno su bodrili svoje favorite na terenima za basket, odbojku i rukomet, a uzbudljivo je bilo i na stonom tenisu, igri Lino između dve vatre, kao i na Coca – Cola kup turniru u malom fudbalu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dečake i devojčice, kojima je maskota – lavić Viktor doneo najviše sreće, pa su im na grudima zablistale medalje, gledaćemo na državnom finalu u Beogradu već sredinom jula. Ako se i tamo dobro pokažu, njihovo putovanje nastaviće se ka superfinalu u Splitu, gde će se ovog avgusta takmičiti, upoznati nove drugare i uživati u fenomenalnom mini – letovanju.

Iz Sportskih igara mladih Srbije ističu da veliku zahvalnost u sprovođenju ovih manifestacija duguju medijima, kao i pulu sponzora – generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje, Kompaniji Coca Cola koja je svim srcem uz mlade, Banci Poštanskoj štedionici, Elektroprivredi Srbije, Telekomu Srbija – MTS i Podravki Srbije.

Igre ne staju, karavan radosti i prijateljstva nastavlja svoj put po Srbiji. Već u sredu ne na redu Sombor. Parola #igresuzakon nastavlja svoju čaroliju, koja je tu za decu Srbije i regiona.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh