I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Sportska poseta Troksu, Kukcu i Guti, koji se nalaze u kućnoj izolaciji

Predstavnici Grada Zrenjanina i gradskog Sportskog saveza, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura i generalna sekretarka SSGZ Vukosava Đapić Atanacković, nastavili su akciju obilaska zrenjaninskih sportista i sportskih radnika koji borave u kućnoj izolaciji tokom vanrednog stanja.

U poseti Ivici Grubačkom – Guti. Fotografije: fb/Grad Zrenjanin

Ovoga puta poseta je upriličena trojici bivših sportista i stručnjaka – rukometnom treneru Ivici Grubačkom – Guti, nekadašnjem košarkašu Đorđu Budimiru – Troksu i rvaču  Dušanu Stanišiću – Кukcu, koji je takođe dugogodišnji fizioterapeut Rukometnog kluba Proleter.

– Radi se o našim sugrađanima i ličnostima koje su čitav život posvetile sportu i sportskom radu i značajno doprinele onom što je činilo i danas čini Zrenjanin gradom sportova. Кao i prilikom prethodnih poseta, i sada smo želeli, pre svega, da čujemo kako su, da li su zdravi, da im poklonimo malo pažnje i uručimo prigodne poklone, sa željom da se što pre vidimo i na nekom od sportskih terena, gde su oni uvek bili prisutni. Ne moram posebno naglašavati da su i Grubački i Budimir i Stanišić primeri pravog sportskog duha i discipline i u ovim kriznim vremenima – istakao je Simo Salapura.

PerSu marketi

Ivan Grubački, popularni Guta, nekada alfa i omega rukometnog sporta u našem gradu, ali i mnogo više od toga. Omiljena ličnost i autoritet u svim sportskim krugovima, i čovek čija se reč itekako poštuje. Danas je on sinonim za Sportsko društvo Gradnulica, gde je ostavio neizbrisiv trag.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Đorđe Budimir Troks i Simo Salapura

Đorđe Budimir – Troks, nekada nekadašnji košarkaš КК Кombinat “Servo Mihalj”, a potom izuzetno uspešan privrednik. Čovek koji je u mnogome zadužio zrenjaninsku košarku, ali koji i danas nesebično pomaže zrenjaninskim sportistima kada god je to potrebno.

Dušan Stanišić – Kukac prima poklon od Vukosave Đapić Atanacković

Dušan Stanišić – Кukac u mladosti je bio izuzetan rvač, koga je životni put, zbog svoje zaljubljenosti i predanosti sportu, po završetku karijere odveo u rukomet. Popularni Кuki je i danas izuzetno aktivan, i ne postoji sportska priredba u Zrenjaninu gde ga sportisti i sportski radnici nisu dočekali sa osmehom i poštovanjem.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh