I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Sport i psiho – socijalni razvoj dece

U prostorijama OŠ „Vuk Karadžić“ u utorak je održan edukativni sastanak sa roditeljima učenika svih razreda na temu „Psiho – socijalni razvoj dece i sport“.

na zajednickom zadatku edukacije roditelja

Predavači i gosti na ovoj tribini bili su Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza, dr Radmila Petrin, specijalista medicine sporta, Senka Jovčić, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta ispred Centra za korektivnu gimnastiku „Stilus“ i Tamara Simić, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, član Mense ispred Školice sporta „Čigra“. Gosti i predavači prezentovali su roditeljima negativne pojave u lokomotornom statusu dece, deformitetima, poremećajima pažnje kao i praktičnim rešenjima za ove negativne pojave. Domaćin edukacije bila je direktorica škole Tanja Pavlović.

I Taxi Zrenjanin

SARADNJA  SPORTSKIH SAVEZA KIKINDE I ZRENJANINA

Minule nedelje u prostorijama Sportskog saveza Grada Zrenjanina, potpisan je protokol o sportskoj saradnji između Sportskog saveza Kikinde i Sportskog saveza Grada Zrenjanina čiji je cilj razmena iskustava i jačanje međusobne saradnje ove dve sredine u domenu sporta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

protokol blazic, salapura i lukac

Protokol su potpisali generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura i predsednik Sportskog saveza Kikinde Nikola Lukač, a potpisivanju protokola prisustvovao je i generalni sekretar kikindskog saveza Zoran Blažić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh