I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjaninci istrčali „Splitski polumaraton“ po jakom vetru i snegu

Sneg, koji je posle deset godina pao na Jadranu i jaka bura, koja je konstantno duvala, nisu bili prepreka za grupu Zrenjaninaca, koja je proteklog vikenda istrčala „Splitski polumaraton“.

Foto: Splitski polumaraton

Splitski polumaraton je bio prvi izazov za ovu grupu entuzijasta, a tešku, ali u isto vreme prelepu stazu, istrčali su: prof. Miroslav Molnar, Milan Delić, Nenad Vekić, Vladimir Dramlić, Dušan Guteša, Dragana Tabački, Jelena Lukić, Vladimir Toljaga i Nemanja Bunjevački.

Miroslav Molnar

Fordomanija

Prvi put u Splitu

Zrenjaninci su se prvi put pojavili na 18. Splitskom polumaratonu, a utisci su, uprkos lošem vremenu, veoma pozitivni.

– Vreme je bilo neočekivano loše. Duvala je jaka bura, a na dan trke je pao i sneg. Domaćini su nam rekli da je to prvi sneg posle deset godina. Ipak, to je najlepša staza na kojoj smo trčali. Imali smo konstantan pogled na more, a deo staze vodi kroz park Marjan. Na delu staze su nas dočekali bubnjari, što je pojačalo adrenalin, a cilj je bio na stadionu Poljud. Sve je bilo na svetskom nivou i svi su bili izuzetno ljubazni. Sigurno ćemo učestvovati i sledeće godine – rekao je prof. Miroslav Molnar, koji je tokom 2017. godine istrčao 15 polumaratona i dve trke od 10 kilometara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Cilj na Poljudu: Milan Delić i Miroslav Molnar (desno)

Zrenjaninci – polumaratonci se trude da ne propuste nijednu značajniju trku u Srbiji i okolnim zemljama, a već 25. marta ih očekuje polumaraton u Temišvaru. Potom slede Jagodina (1. april), Osijek (7. april), Dubrovnik (1. maj) itd.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh