I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Najuspešniji nastup u istoriji Hendi sporta na Nacionalnim igrama

Čačak je bio domaćin Nacionalnih igara Specijalne olimpijade Srbije za osobe sa posebnim potrebama na kojima je učestvovalo oko 250 sportista i trenera iz 12 gradova naše zemlje.

Takmičenje je trajalo od 20. do 23. juna. Sportisti Hendi Sporta su imali do sada svoj najbolji nastup na dosadašnjim Nacionalnim igrama, pa su se kao pobednici u najjačim divizijama našli: Ivan Živkov, atletika, 200 m, zlato, Ivan Živkov skok u dalj, zlato. Imre Lakatuš plivanje 25 m prsno zlato, Vlada Erdeljan stoni tenis, zlato.

PerSu marketi

U kolektivnim sportovima muška odbojkaška ekipa zlato i devojke u fudbalu zlatna medalja. U istim najjačim divizijama Šeron Švarc, atletika, 200m, bronza, skok u dalj, bronza. Vesna Kovačev, kugla bronza. Kristofer Švarc 100m bronza, Valentina Manojlov stoni tenis bronza, Imre Lakatuš, plivanje 25m kraul, srebro, Filip Bartole 50m prsno srebro.

U divizijama 2, Kristofer Švarc, kugla bronza, Filip Bartole, 25m prsno zlato i ekipno ekipa boćanja bronza. U ostalim nastupima Argon Zećiri u stonom tenisu treća divizija četvrto mesto, Vesna Kovačev atletika 100m treća divizija četvrto mesto i Dragana Zlatanović, stoni tenis peta divizija bronza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Tradicionalno imamo dobre rezultate na nacionalnim igrama, ali ove godine smo pokazali do sad najbolje rezultate. Proveli smo lepa tri dana u Čačku i puni medalja se vratili u naš grad – rekao je trener Borislav Nuhanović.

Na nacionalnim igrama specijalne olimpijade u Čačku prisustvovali su još treneri: Jovan Pavić, muška odbojka, stoni tenis, Jelena Vasiljev, muška odbojka, boćanje, Lara Nuhanović, ženski fudbal i plivanje. Trener Borislav Nuhanović vodio je ženski fudbal i atletsku ekipu.

KAMP VANJE GRBIĆA

Velika nam je čast da najavimo da će naših 8 sportista i dva trenera učestvovati na odbojkaškom kampu Vanje Grbića, koji će se održati od 14. do 21. jula u Soko Banji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh