I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Sofija Olić i Marina Stojić na Evropskom prvenstvu za košarkašice U 20

Dugogodišnja košarkašica Proletera, Sofija Olić, drugu godinu za redom predstavlja našu zemlju na Evropskom prvenstvu u košarci. Ove godine član je selekcije Srbije ispod 20 godina, koja je danas otputovala u Česku na EP.

Nakon odlične sezone i predvođenja našeg kluba ka višem rangu i Super ligi Srbije, zasluženo je stigao poziv za dres sa državnim grbom, te je posle više od mesec dana napornih priprema izborila mesto u najboljih 12 igračica.

Pojačanje Proletera za predstojeću sezonu, Marina Stojić, takođe je izborila mesto u ekipi, i sa Sofijom i još 10 igračica danas kreće put Češke.

I Taxi Zrenjanin

– Ovo samo potvrđuje da se Proleter nalazi na pravom putu i sa igračicama iz svoje omladinske škole, i sa izborom pojačanja, mladih i perspektivnih, s kojima će pokušati da izbori za opstanak u najvišem rangu takmičenja u Srbiji – kaže trener košarkašica, Marko Marinkov.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Evropsko prvenstvo se održava u češkom gradu Klatovu od 03. do 11. avgusta, a naša reprezentacija je u grupi sa selekcijama Letonije, Portugala i Španije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh