I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Snežana Jakovljević u četverac skulu među 10 najboljih u Evropi

Proteklog vikenda Nemačka je na Evropskom prvenstvu ugostila najbolje juniorke i juniore Starog kontinenta, na kojem je boje Srbije branila i veslačica Begeja 1883, Snežana Jakovljević. 

Ženski juniorski četverac skul Srbije 9. u Evropi (Foto: VSS)

Snežana Jakovljević je veslala u četverac skulu zajedno sa koleginicama iz reprezentacije Ljubicom Tešmanović, Jelenom Erić i Andreom Poleksić. One su u B finalu u četverac skulu bile treće, što znači da su takmičenje na Evropskom prvenstvu završile na 9. mestu u ukupnom plasmanu.

– Za devojke je ovo bio debi na evropskim prvenstvima i može se reći da su one stekle ogromno iskustvo za sledeću juniorsku sezonu, ali i za kasnije, kad uđu u seniorsku konkurenciju – kaže koordinator juniorskih selekcija Srbije, Miloš Čudić, inače Zrenjaninac i nekadašnji veslač VK Zrenex, koji godinama sa velikim uspehom radi kao trener i u VK Crvena zvezda.

PerSu marketi

Snežana Jakovljević, VK Begej 1883

Talentovana veslačica je ovim takmičenjem praktično završila svoju drugu sezonu u juniorskoj konkurenciji, u kojoj je još bila 2. u skifu na prvenstvu Srbije i 2. u skul četvercu na Balkanijadi u Strugi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh