I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

SMS za kilometar – humanitarna akcija na Zrenjaninskom polumaratonu

Igor Kovačević pozvao Zrenjanince da učestvuju u humanitarnoj akciji „SMS ZA KILOMETAR“, koja će se održati na Zrenjaninskom polumaratonu, 8. oktobra.

O čemu je zapravo reč?

– Ambasador sam humanitarne fondacije „BUDI HUMAN“, koju vodi naš uvaženi i trofejni sportista Aleksandar Šapić. Do sada sam za godinu dana, koliko sprovodim ovakve akcije, uspeo da prikupim blizu 315.000.00 dinara. Trenutno se sprovodi 6. akcija po redu i ovoga puta se trči za Predraga Koroliju, koji je vaspitač u školi za decu bez roditeljskog staranja, otac dvoje dece, humanista, ali je na žalost teško bolsetan i potrebno mu je lečenje u inostranstvu. Nas 25 trkača smo udružili naše kilometre, ukupno 591 km, sa željom da ih prodamo i da novac uplatimo na Predragov račun, koji ima otvoren u okviru fondacije „BUDI HUMAN“ – objašnjava Igor Kovačević.

Na koji način se može kupiti kilometar?

Slanjem sms poruke 195 na broj 3030 kupujete 1 naš kilometar koji košta 200 dinara, koliko je i cena same poruke.

I Taxi Zrenjanin

Ukoliko želite da kupite veći broj kilometara, to možete uraditi uplatom na račun, koji možete pronaći na profilu u okviru fondacije, na ovom LINKU.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Primalac: Humanitarna fondacija „BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić“
Svrha uplate: humanitarna akcija „SMS ZA KILOMETAR“

Ukoliko otkupite veći broj naših kilometara, ja ću Vam se javno zahvaliti, na kraju akcije, putem svog instagram i facebook profila, gde takođe u svakom trenutku možete saznati koliko je kilometara prodato tj. koliko je novca sakupljeno do toga dana.

Linkovi ka stranicama:

instagram https://www.instagram.com/trcizivizdravo/?hl=sr

facebook https://www.facebook.com/Trcizivizdravo/

Sav novac koji se bude skupio do 8. oktobra, odnosno do početka 2. Zrenjanisnkog polumaratona biće prebačen na račun Predraga Korolije i to će se javno prikazati i na sajtu www.budihuman.rs i na mojim zvaničnim stranicama.

Nadam se da ćete prepoznati moju želju i apel da se pomogne ovom humanom čoveku i da će se Vaša firma svrstati u društveno odgovorne i humanitarne kompanije koje su mi do sada više puta izlazile u susret.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh