I love Zrenjanin

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Školarci sjajni u badmintonu

U Zrenjaninu je u subotu, 31. oktobra 2015, održan Međuškolski badminton turnir “Žarko Zrenjanin 2015”, koji su zajedničkim snagama organizovali Badminton klub Banat i Osnovna škola “Žarko Zrenjanin” i koji je okupio 60 takmičara iz gotovo 30 škola iz šest srpskih gradova.

Badminton

Pod svodovima pomenute škole, badmintonci i badmintonke različitih uzrasta priredili su više od sedam sati kvalitetnog badminton programa. Zadovoljan organizacijom bio je i predsednik Badminton kluba Banat, Darko Carić.

Badminton 3

I Taxi Zrenjanin

– Ovo je drugi zvaničan badminton događaj u Zrenjaninu i nadam se da smo njime dodatno otvorili vrata badmintonu u ovom gradu, koji polako ali sigurno postaje školsti badminton centar . Veoma sam srećan što smo imali priliku da ugostimo ovoliki broj učenika iz čak šest gradova Srbije i nadam se da smo im se i mi iz Badminton kluba Banat i Osnovne škole “Žarko Zrenjanin“ odužili dobrim gostoprimstvom – istakao je Carić.

Badminton 4

Na turniru je učestvovalo preko 60 učenika iz skoro 30 osnovnih škola iz Kragujevca, Kruševca, Beograda, Vršca, Pančeva i Zrenjanina. Turnir je po oceni svih učesnika bio fantastično. Zrenjaninci su osvojili dve medalje. Danica Stanisavljev je osvojila 2. mesto u kategoriji devojčica 7. i 8. razreda, a sjajna Katarina Pomorišac je osvojila svoju prvu badminton medalju i to bronzanu u kategoriji devojčica 5. i 6. razreda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelio održavanju Međuškolskog turnira u Zrenjaninu.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh