I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Škola lepog plivanja PK Viktorija – za neplivače i poluplivače

Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu sa velikim uspehom radi škola plivanja PK Viktorija za neplivače i korektivna škola za poluplivače.


Korektivna škola je namenjena deci, ali i odraslima koji znaju da plivaju, ali ne znaju osnovne tehnike plivanja. Nakon obuke u korektivnoj školi plivanja, polaznici će biti osposobljeni za dalje usavršavanje u PK Viktorija.

ZAŠTO PLIVANJE?

Plivanje se smatra jednim od najkompletnijih oblika vežbanja. Razvija mišiće celog tela, utIče pozitivno na respiratorni i kardiovaskularni sistem, odnosno poboljšava rad pluća i srca.
Plivanje je gotovo jedina aktivnost za koju nema starosnog ograničenja i jedan od retkih sportova, koji ne predstavlja gotovo nikakav napor za ligamente i hrskavicu, te se preporučuje ljudima svih generacija.

Plivanje je jedina sportska aktivnost u koju je moguće uključiti dete već od najranijeg doba. Kretanje u vodi ima pozitivan učinak na dečji organizam u celosti, jer podstiče pravilan telesni rast i razvoj, razvija bazičnu motoriku i voljni momenat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

ŠKOLA PLIVANJA PK VIKTORIJA

Dva su kriterijuma za upis deteta u školu plivanja Viktorija: da je dete navršilo četiri godine i da je zrelo za samostalni ostanak bez roditelja u prostoru gde se provodi program. Stručni i uvek raspoloženi učitelji plivanja olakšaće prilagođavanje vašeg deteta.

Program plivanja se sprovodi na Gradskom bazenu. Nakon što deca svladaju plivanje i steknu određenu izdržljivost, nastavljaju sa malo zahtevnijim programom, ukoliko to žele.

U programe plivanja PK Viktorija upisuje polaznike tokom cele godine.

CILJEVI ŠKOLE PLIVANJA

– potpuno oslobađanje od straha od vode
– učenje plivanja, ronjenja i skokova u vodu
– razvoj izdržljivosti u vodi
– napredne tehnike

TERMINI

Obuka za neplivače se odvija na malom bazenu u sledećim terminima:

Ponedeljak, sreda, petak 17.45 – 18.30 h

Utorak, četvrtak 17.45 – 18.30 h i subota od 10 -10.45.

Utorak, četvrtak 19.45 – 20.30 h i subota od 10 -10.45 h.

KONTAKT

Sve informacije o „Školi lepog plivanja“ PK Viktorija 1906, kao i o terminima na Gradskom bazenu, možete dobiti na telefon 061/2002-475.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh