I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Simo Salapura najbolji generalni sekretar teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji

U okviru 5. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu čiji je ovogodišnji slogan „Sport je zakon“, održan je i 11. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije.

salapura

Po tradiciji su izabrani i najbolji generalni sekretari nacionalnog granskog saveza i teritorijalnog sportskog saveza. Za najuspešnijeg generalnog sekretara teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji izabran je Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

dobitnici-nagrade-sportskog-saveza-srbije

I Taxi Zrenjanin

Ovom prilikom Salapura je istakao:

– Svaka nagrada je posebna ne neki način. Današnje priznanje je posebno značajno iz razloga što dolazi iz ruku ministra Udovičića, a na predlog Sportskog saveza Srbije, krovne sportske organizacije. Ovo za mene predstavlja čast i obavezu i dodatnu dužnost da nastavim rad na poboljšanju uslova za bavljenje sportom u našoj sredini. Naravno, ova Nagrada je i rezultat kontinuirane podrške i dobre saradnje sa Gradom Zrenjaninom, sportskim organizacijama i naravno stručnim službama i organima i telima Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

nagrada

Za najboljeg generalnog sekretara Nacionalnih granskih saveza izabran je Milan Jelić iz Rvačkog saveza Srbije.

salapura-mijatov

Inače, na 5. Međunarodnom sajmu sporta svoj štand imao je Sportski savez Grada Zrenjanina, zajedno sa Javnom Ustanovom Sportski objekti i Turističkom organizacijom Zrenjanina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh