I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Simo Salapura najbolji generalni sekretar teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji

U okviru 5. Međunarodnog sajma sporta u Beogradu čiji je ovogodišnji slogan „Sport je zakon“, održan je i 11. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije.

salapura

Po tradiciji su izabrani i najbolji generalni sekretari nacionalnog granskog saveza i teritorijalnog sportskog saveza. Za najuspešnijeg generalnog sekretara teritorijalnih sportskih saveza u Srbiji izabran je Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

dobitnici-nagrade-sportskog-saveza-srbije

Fordomanija

Ovom prilikom Salapura je istakao:

– Svaka nagrada je posebna ne neki način. Današnje priznanje je posebno značajno iz razloga što dolazi iz ruku ministra Udovičića, a na predlog Sportskog saveza Srbije, krovne sportske organizacije. Ovo za mene predstavlja čast i obavezu i dodatnu dužnost da nastavim rad na poboljšanju uslova za bavljenje sportom u našoj sredini. Naravno, ova Nagrada je i rezultat kontinuirane podrške i dobre saradnje sa Gradom Zrenjaninom, sportskim organizacijama i naravno stručnim službama i organima i telima Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

nagrada

Za najboljeg generalnog sekretara Nacionalnih granskih saveza izabran je Milan Jelić iz Rvačkog saveza Srbije.

salapura-mijatov

Inače, na 5. Međunarodnom sajmu sporta svoj štand imao je Sportski savez Grada Zrenjanina, zajedno sa Javnom Ustanovom Sportski objekti i Turističkom organizacijom Zrenjanina.

  • Divider

  • Divider
Na vrh