I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sergej Trifunović dodeljuje nagrade večeras humanim pobednicima

Trgovinski lanac GOMEX, je u saradnji sa brendovima „Gillette“ i „Head & Shoulders“ pokrenuo humanitarnu kampanju, tokom koje će deo sredstava prikupljenih prodajom „Gillette Flexball“ brijača i šampona „Head&Shoulders“ biti uplaćen Fondaciji „Podrži život“ iz Beograda.

Basket Gomex

Naziv akcije “Budi deo fuzije – podrži život”, inspirisan je procesom fuzije, kojom se spajanjem više malih energija dobija fantastičan efekat. „Kruna“ ove humanitarne kampanje je, takođe humanitarni, Street Basketball turnir “3 na 3”, kojim će se obeležiti početak Evropskog prvenstva u košarci – Eurobasket 2015.

Basket Gomex 1

PerSu marketi

Turnir je počeo u petak na Trgu slobode, glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu. Mečevi se nastavljaju su nastavljeni u subotu popodne, a finalni deo je predviđen za večeras, nedelju 6. septembar od 17.30h.

Specijalni gost, glumac Sergej Trifunović od 21 čas večeras ispred svoje humanitarne organizacie „Budi Human“ najbolje ekipe okititi medaljama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Basket Gomex 3

Basket Gomex 4

  • Ovaj turnir je zapravo završnica akcije, koju je Gomex sproveo u 122 maloprodajna objekta. Tom prilikom, kompanija Gomex se, u dogovoru sa brendovima  „Gillette“ i „Head & Shoulders“, odrekla se marže od prodaje ovih proizvoda. Tačnije, od prodaje svakog Fusion ProGlide brijača odvajali smo stotinu dinara, a od šampona „Head & Shoulders“ 35 dinara. Celokipna sredstva prikupljena u toj akciji biće uplaćena fondaciji „Podrži život“. Takođe je važno napomenuti da će celokupan iznos od kotizacija, koje su prikupljene od ekipa koje učestvuju na turniru, biti uplaćen ovoj fondaciji. Ovo je još jedan od dokaza koliko je Gomex društveno odgovorna firma, ali i koliko nam je važno  da mladi ljudi i deca u Srbiji budu zdravi, odnosno da im se što pre omogući adekvatno lečenje – rekao je Nedeljko Golušin ispred kompanije Gomex.

Basket Gomex 5

Fondaciju „Podrži život“ je pre nekoliko godina osnovao naš poznati glumac Sergej Trifunović. Fondacija za cilj ima pomoć deci, kojoj je potrebno lečenje u inostranstvu.

Basket Gomex 6

U nedelju uveče su na Trgu Slobode planirane finalne utakmice humanitarnog turnira u basketu. U 19 časova je planirano da direktor kompanije Gomex, Goran Kovačević, uruči Sergeju Trifunoviću simbolični ček sa prikupljenim sredstvima.

Basket Gomex 2

Basket Gomex 9

U 21 čas će biti uručene nagrade najboljima na ovom turniru. Prijavljeno je ukupno 15 ekipa. Za najbolji tim, koji broji 3 + 1 igrača, Gomex je obezbedio četiri „mountain“ bicikla sa 18 brzina.

Basket Gomex 7

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh