I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Seniori šampioni Vojvodine, kadeti treći

U Sremskoj Mitrovici je održano prvenstvo Vojvodine mk oružjem za kadete i kadetkinje. SD Bečkerek  je učestvovao sa muškom ekipom u disciplini 30 ležeći u sastavu ( Kristijan Ponjević, Danilo Maćoš  i Lingli Arpad sa trenerom Draganom Grozdanovim.

Trener Grozdanov sa ekipom kadeta

Trener Grozdanov sa ekipom kadeta

Ekipa kadeta je osvojila bronzanu medalju što je veliki uspeh, jer je ovo prvo učešće mladih strelaca na prvenstvu Vojvodine mk puškom. Milica Kljajić  je osvojila u pojedinačnoj konkurenciji srebrnu medalju i time pokazala da se od nje veliki uspesi tek očekuju.

Milica Kljajić

Milica Kljajić

PerSu marketi

– Sprovodimao u klubu ono što nam je najvažnije, a to je da mladi strelci treniraju i naravno, postižu uspehe. Za dve nedelje odlazimo u Ćupriju, gde će naši mladi učestvovati na državnom prvenstvu – istakao je trener Grozdanov.

Na Gradskom strelištu je u nedelju, 7. septembra, održano prvenstvo Vojvodine za seniore i seniorke mk puškom, ležeći i trostav. Za našu ekipu SD Bečkerek nastupili su Čisar Tibi 35o, Dragan Grozdanov 354 i Kostovski Zoran 338 i osvojila prvo mesto. U pojedinačnoj konkurenciji Dragan Grozdanov  je osvojio zlatnu medalju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Streljastvo seniori prvi

U disciplini trostav za ekipu su nastupili GrozdanovDragan 501 , Kostovski Zoran 465 i Krstić Stefan 409 i osvojili ekipnu bronzu. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 40 najjačih strelaca Vojvodine i 4 ekipe u ležećem stavu i 5 ekipa u trostavu.

Pored odlične organizacije ovog takmičenja zadovoljan sam i odličnim rezultatima koje smo postigli , a nadam se i velikin uspesima na predstojećim saveznim prvenstvima u Ćupriji i Trsteniku – dodao je Grozdanov..

Disciplina „ležeći“: EKIPNO – 1. Bečkerek 1825 2. Mladost Inđija 3. Stražilovo Sr.Karlovci. POJEDINAČNO – 1. Grozdanov Dragan 354 2. Babić Slavko 350 3. Alimpijević Sofija 350.

Trostav 1. Mladost Inđija 2. Spartak Subotica 3. Bečkerek 1825 Zrenjanin Pojedinačno 1. Bojić Vukašin 511 2. Alimpijević Sofija 506 3. Radaković Dragoslav 503

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh