I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Selektor Nikola Grbić se seli u grad „Romea i Julije“

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić, potpisao ugovor sa klub iz grada „Romea i Julije”.

U momentu dok u dalekom Ohaju prati predavanja na seminaru Američke trenerske asocijacije, Grbić je dobio unosnu ponudu italijanskog superligaša.

– Odlaskom Andree Đanija, intenzivirani su razgovori na temu mog dolaska u Veronu. Reč je o izuzetno dobro organizovanom klubu, koji je i ove sezone učinio sve da pojača igrački kadar, sa željom da se bori za trofeje. Nažalost, u međuvremenu su eliminisani iz Kupa, a ni u Prvenstvu im ne cvetaju ruže. Ipak, za mene je takav tim veliki izazov i rado sam prihvatio mogućnost da ga preuzmem.

PerSu marketi

Grbić će u nedelju pravo u Veronu, kako bi do kraja kalendarske godine pokušao da „preporodi” svoj novi tim.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Znam da već sutra gostuju u Molfeti i da im neće biti nimalo lako, jer postoje neke stvari u ekipi, koje moramo što pre da rešimo i nastavimo sa radom. Tim, koji u svojim redovima ima Uroša Kovačevića, Đurića, Baranoviča, sigurno vredi mnogo, ali će trebati i malo vremena da se neke stvari poslože. U svakom slučaju, nadam se da ćemo do plej-ofa biti pravi.

Reprezentacija Srbije?

– U zavisnosti od obaveza u Veroni, pokušaću da dođem do Beograda, kako bih obavio još jedan razgovor sa Zoranom Gajićem. Obostrana želja je da ostanem na selektorskoj poziciji – kaže Grbić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh