I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Seka ponovo oborila tri rekorda (VIDEO)

Državno prvenstvo u powerliftingu se održalo u Beogradu 12.11. Fitnes centar Steffani je imao jedinu predstavnicu i dobro poznatu rekorderku u ovom sportu, Aleksandru Seku Aranitović.

aleksandra-aranitovic
Ponovo je zablistala sa novim postavljenim rekordima. Ovog puta je u svojoj kategoriji do 52 kg, oborila rekord u sve 3 discipline.

aleksandra-aranitovic-bendz

Fordomanija

Na čučnju je podigla 125 kg, na benču 75 kg i na mrtvom dizanju 125 kg. Ovo je neverovatan rezultat i moramo naglasiti da je veći i od devojaka, koje su u većim kategorijama, čak i preko 70kg. Aleksandra je vanserijski talenat. Osvojila je prvo mesto i dobila posebno priznanje za najjaču takmičarku među svim takmičarkama u svim kategorijama.

seka-aranitovic

– Još jedno, uspešno završeno takmičenje za Fitnes centar Steffani. Očekuje se još jedno pred kraj godine. Nadamo se da će se ovakav uspeh ponoviti i završiti sezona kako se i očekuje – rekao je predsednik Stefanija, Miodrag Gligić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh