I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Seka iz Steffani fitnes centra oborila sve postojeće rekorde

Na državnom takmičenju Powerlifting saveza Srbije i internacionalne Powerlifting Federacije IPF, održanom u Beogradu, Aleksandra Seka Aranitović je oborila sve postojeće rekorde za ženske sportove snage.

Steffani Seka

Naša Zrenjaninka Seka je u istom danu oborila 3 državna rekorda i to u disciplinama čučanj, mrtvo dizanje i po peti put u karijeri je oborila rekord u benču. Tako da je ovim neverovatnim uspehom Aleksandra uspela da obori sve postojeće rekorde u svojoj kategoriji za sve discipline sportove snage.

Steffani Seka PS

I Taxi Zrenjanin

Fitnes centar i klub “STEFFANI”, po rečima predsednika Miodraga Gligića  ne može biti ponosniji na uspehe njihovog trenera i pilates instruktora Aleksandru Seku Aranitović i ovim putem se Fitnes Centar “STEFFANI” zahvaljuje svim svojim članovima i vernim navijačima, koji su Aleksandru bodrili u postizanju ovih neverovatnih rezultata, a posebno se zahvaljuje Sportskom savezu grada Zrenjanina na interesovanju za ovaj specifičan sport, u kojem naš grad ima državnog šampiona.

Steffani Seka, Bojan...

Kako smo takođe čuli iz Fitnes Centra “STEFFANI”, pošto Aleksandra nema više koji rekord da obori u Srbiji, sada su cilj evropska tekmičenja, pa uz malo sreće i Svetsko prvenstvo u Las Vegasu. Seka je definitivno najspremniji fitnes i pilates trener u celoj Srbiji, što je svojim rezultatima izuzetno dokazala. Pored toga, ona je takođe i najmlađi ženski profesionalni trener u našem gradu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Šampionski treninzi kod Aleksandre Seke Aranitović su našim sugrađanima dostupni u Fitnes centru „Steffani“, članu Sportskog saveza Zrenjanina i Srbije, a koji se nalazi u ulici Đure Jakšića br. 14 u bivšoj slogi „Mideri“.

TRENING KOD NAJSPREMNIJEG TRENERA U SRBIJI ALEKSANDRE ARANITOVIĆ u Fitnes Centru „STEFFANI“:

„KALAOA PILATES“ – utorkom i četvrtkom od 18 do 19h i subotom od 17 do 18h, Mesečna cena za kalaoa pilates je 1.400 dinara, prvi probni trening je besplatan.

„INSANITY“ – utorkom i četvrtkom od 19 do 20h i subotom od 18 do 19 h, Mesečna cena za insanity je 1.200 din, prvi probni trening je besplatan.

Steffani Logo Flajer

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh