I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Seka iz Fitnes centra Steffani oborila državni rekord

Dragi Zrenjaninci, sa sigurnošću možemo reći da naš grad ima novog šampiona pred kojim je izuzetno uspešna karijera. Naša sugrađanka o kojoj smo nedavno pisali i predstavljali njene trening programe iz fitnes centra „Steffani“, Aleksandra Seka Aranitović, 16. maja u Paraćinu, na državom prvenstvu u triatlon disciplini „Bench Press“ oborila je 4 puta državni rekord u svojoj težinskoj kategoriji do 52 kg.

Seka i Vanja sa trenerom Miodragom

Seka i Vanja sa trenerom Miodragom

Seka je u Paraćinu tek drugi put izašla na zvanično državno takmičenje i već je uspela ne samo da osvoji zlatnu medalju već i da 4 puta obori državni rekord a pored toga i da bude zvanično proglašena za „relativno najsnažniju“ žensku osobu u Srbiji. Seka je u toku takmičenja pri svakom od svoja 4 pokušaja podigla sve veću težinu a svaki od tih pokušaja je obarao dosadašnjih rekord države Srbije.

Steffani Seka sampion

I Taxi Zrenjanin

Zahvaljujući rezultatima koje je Seka postigla u Paraćinu, ispunila je sve norme za kvalifikaciju za nacionalnog predstavnika Srbije na svetskom prvenstvu u disciplini „Bench Press“ koje će se održati tekuće godine u Las Vegas-u, SAD. 

Sekin trener, Miodrag Gligić predsednik kluba „Steffani“ je izjavio da je Sekin uspeh na državnom prvenstvu od izuzetnog značaja, jer je to tek početak Sekine karijere a već preti da uzdrma svetsku scenu ovog sporta a pored toga potiče iz jedne male zemlje i još manjeg grada za svet sportova snage.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Menadžer fitnes centra „STEFFANI“, Bojan Gligić, takođe je izjavio kako je klub „STEFFANI“ izuzetno ponosan na Aleksandru Seku Aranitović i zahvalan što im je omogućila tu čast da, pored toga što je izuzetno vredan instruktor i trener specijalnih fitnes programa u centru „STEFFANI“, sada i simbol uspeha i rezultata vrednih treninga, koji se u fitnes centru „STEFFANI“ organizuju. 

Na pomenutom državnom „Bench Press“ prvenstvu , tim kluba „STEFFANI“ je imao još jednog izuzetno uspešnog takmičara. Vanja Števanov, aktuelni prvak Vojvodine u svojoj kategoriji je osvojio srebrnu medalju i tako je uz Seku takođe ispunio normu za izbor nacionalnog predstavnika na svetskom prvenstvu u Las Vegas-u.

Zahvaljujući  uspehu Aleksandre i Vanje, tim kluba „STEFFANI“ je u Paraćinu osvojio treće ekipno mesto i time dokazao da je jedan od najuspešnijih fitnes klubova u Srbiji, a licencirani trener i predsednik kluba „STEFFANI“ Miodrag Gligić je primio prizanje za svoj uspeh kao jedan od najboljih fitnes trenera u Srbiji.

Seka u sali kluba Steffani

Seka u sali kluba Steffani

Naši sugrađani do sada nisu imali priliku da u Zrenjaninu vežbaju na treninzima kod  Fitnes šampiona, sada je to moguće jer je Aleksandra Seka Aranitović (25) fitnes instruktor, „Pilates“ i „Insanity“ trener u licenciranom Fitnes Centru „Steffani“ koji se nalazi u ulici Đure Jakšića br. 14 u bivšoj slogi „Mideri“. Seka je pored toga što je i jedini trener šampion u Zrenjaninu takođe i najmlađi ženski profesionalni trener u našem gradu. 

TRENING KOD SEKE u Fitnes Centru „STEFFANI“:

„KALAOA PILATES“ – utorkom i četvrtkom od 18 do 19h i subotom od 17 do 18h, Mesečna cena za kalaoa pilates je 1.400 dinara, prvi probni trening je besplatan.

 „INSANITY“ –   utorkom i četvrtkom od 19 do 20h i subotom od 18 do 19 h, Mesečna cena za insanity je 1.200 din, prvi probni trening je besplatan.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh