I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sedam Rnića slavi selektora Drulovića

Maleno banatsko selo Konak je u ponedeljak 17. marta je posetio v.d. selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović, kako bi u ime “Blic fondacije” uručio ključeve novog doma sedmočlanoj porodici Rnić.

Rnici i Drulovic2

Ova fondacija je svojom akcijom “Srce za decu”, na čelu sa urednikom Velimirom Perovićem, još jednom pokazala da ljubav prema deci i humanost dobrih ljudi pobeđuje sve, pa čak i najveće siromaštvo. Akcija je pokrenuta zahvaljujući ideji direktorice OŠ “Vuk Karadžić” iz Konaka, Julkice Ruže,Kozine , da se objavi priča o teškom životu sedmočlane porodice Rnić, čija tri deteta pohađaju osnovnu školu. Život majke Slađane, oca Dragana, male Anđele (4), Zorane (7), Božidara (9), Dragane (15) i Nikolete (17) obasjala je srećna zvezda.

Rnici i Drulovic

PerSu marketi

Ni u snovima nisu mogli zamisliti da će se preko noći iz njihove stare, trošne kućice sa zemljanim podom preseliti i postati vlasnici nove kuće sa kuhinjom, kupatilom, odvojenim sobama za decu, baštom, letnjikovcem…

Deca porodice Rnić nisu skrivala oduševljenje zbog mnogobrojnih poklona kojima su darivana: igračaka, garderobe, računara, a Božidar je od najpopularnije sportske ličnosti 2013. godine u Srbiji, Ljubinka Drulovića, dobio i dres reprezentacije. Sreću nisu skrivala ni deca osnovne škole koja su od selektora Drulovića dobila autogram.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh