I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sarić zvanično najperspektivniji džudista Vojvodine

Takmičar Džudo kluba Proleter, Dušan Sarić, osvajač državne srebrne medalje za kadete i juniore u 2014. godini i nosilac bronzane medalje sa prošlogodišnjeg prvenstva Srbije za kadete i višestruki prvak Vojvodine u svim uzrasnim kategorijama, proglašen je za najperpektivnijeg mladog takmičara Vojvodine.

Dusan Saric dzudo

Dušan Sarić će zbog pomenutih rezultata biti nagrađen pokrajinskom stipendijom. Ovo je prelepo priznanje za mladog Dušana ali i podstrek za još veći rad i napredovanje u narednom periodu. U klubu su svi veoma ponosni i nadaju se da će nastaviti sa dobrim rezultatima, već na narednim Evropskim kupovima, Balkanskom prvenstvu i prvenstvu Evrope.

DUŠANOVIM STOPAMA IDE MILAN BULAJA

PerSu marketi

U Beogradu je u nedelju, 13. aprila,  održan veliki međunarodni turnir u organizaciji OJK Beograda, na kojem je učestvovalo 557 mladih džudoka iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Makedonije, BiH, Crne Gore i Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Milan Bulaja (skroz desno)

Milan Bulaja (skroz desno)

 Od članova Omladinskog džudo kluba Proleter najveći uspeh ostvario je  najmlađi takmičar, Milan Bulaja, koji je u kategoriji poletaraca, do 31 kg, uspeo da osvojio bronzanu medalju.

Malo je Milanu falilo i da se plasira u finale, ali je ipak smogao snage i sa četiri efektne pobede i jednim porazom zauzeo treće mesto na postolju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh