I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sanja Cvrkota se oporavlja posle operacije, sa osmehom kroz težak period

Karatistkinja Sanja Cvrkota je nedavno doživela tešku povredu na međunarodnom takmičenju u borbama, posle čega je morala hitno na operaciju.

Sa osmehom je izdržala operaciju i bolničke dane u Beogradu

– Kineskinja me u prvom meču udarila nogom. Krenula je zadnji mavaši u telo, ja sam spustila ruku da blokiram… Pogodila me u podlakticu i pukla mi je kost. To se dogodilo na početku meča i ja sam nastavila sa borbom. Izdržala sam do kraja, ali su bolovi postali toliko jaki, da nisam mogla da se koncentrišem ni na šta drugo. Izgubila sam i posle meča otišla kod lekara. Lekari su mi fiksirali ruku i odvezli me u bolnicu. Tamo su me pregledali, uradili rendgen i konstatovali da je prelom u pitanju i da ruka mora da se operiše – kaže Sanja Cvrkota za Ilovezrenjanin.

Sanja ima bogatu riznicu trofeja, a nastavak karijere je sada doveden u pitanje

I Taxi Zrenjanin

OPERACIJA JE DOBRO PROŠLA

– Sada sam super, hvala Bogu! Bolove sam imala samo tu noć i sutradan posle operacije kosti podlaktice, koja mi je pukla. Operacija je trajala nekih sat vremena, ugrađena mi je pločica sa šrafovima. Doktor kaže da je sve prošlo super. Skupljam pesnicu i mogu da ispružim prste odlično, takođe savijam i ispružam lakat.

KAO PINOKIO

Zbog epidemije korona virusa sva sportska takmičenja su suspendovana do daljnjeg. Sanja Cvrkota zbog povrede svakako ne bi mogla da trenira duže vreme, a razmišlja i da se trajno povuče sa tatamija, bar kada su takmičenja u pitanju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Trudim se da budem pozitivna, jer nakon svega sto me snašlo, jedino mi to ostaje. Šalim se na svoj račun, da sam posle šrafova u laktu i šrafova u kolenu, koje imam od ranije, postala kao Pinokio. Ipak, teško mi pada što su mi mnogi okrenuli leđa. Podršku imaš kada si na vrhu, svi te tapšu po ramenu, a kada dođu problemi, svi te zaborave. Naravno, ne baš svi. Imam podršku najbližih, porodice, prijatelja, kao i nekolicine prijatelja iz karatea. Zahvaljujući jednoj ženi iz karatea, odmah su me primili na Banjicu, inače ko zna koliko bih čekala na prijem i na operaciju – zaključila je Sanja Cvrkota.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh